U bent hier:

Cyber Monday korting tot wel 50%!

Bekijk onze hoge Cyber Monday aanbiedingen op led strips! U ontvangt, alleen vandaag, tot wel 50% korting op LED verlichting sets van LedstripKoning. Onze LED strips staan bekend om hun kwaliteit en zijn energiezuinig. De sets bieden behalve alleen de led strip tevens de benodigde accessoires voor het aansluiten en het gebruik van de led strips. Denk hierbij aan een adapter, controller en bediening. 

Led strips aanbiedingen Cyber Monday

De Cyber Monday korting geldt ten eerste bij het kopen van multicolor RGBWW ledstrips, zowel RGBWW Premium als RGBWW Pro led strips. Ook geldt de Cyber Monday korting voor TV led strips ofwel USB led strips, aquarium led strips en time controller led strip sets voor het aquarium. Bovendien kunt u Zigbee led strip sets met korting kopen, welke dienen als alternatief voor Philips Hue led strips. Als laatst bieden we enkele kleur neon led verlichting strips aan met Cyber Monday kortingen. Deze neon LED strips zijn beschikbaar in niet eerder verkochte kleuren, namelijk roze en blauw.

Unieke Cyber Monday aanbiedingen, alleen vandaag tot 23.59 uur

Koop alleen vandaag, tot 23.59 uur, mooie LED verlichting producten met unieke korting! Het is maar één dag per jaar Cyber Monday, dus grijp uw kans voor het te laat is! Om u tot de laatste minuut van dienst te kunnen zijn is onze afdeling Klantenservice eenmalig tot middernacht bereikbaar voor al uw vragen. De led strips met Cyber Monday korting zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. OP = OP