U bent hier:

Helder Wit Pro led strips

Kies een categorie 

Helder Wit Pro led strips voor professioneel gebruik

Voor de zakelijke of veeleisende gebruiker in het bijzonder bieden wij een nieuw assortiment aan Helder Wit led strips aan, namelijk Helder Wit PRO led strips. Deze ledstrips beschikken over bepaalde eigenschappen die ze zeer geschikt maakt voor professioneel gebruik. Deze Helder Wit led strips worden aangeboden onder de noemer 'PRO', u heeft daarbij de keuze uit de PRO 240 en de PRO 420. Dit cijfer staat voor het aantal Epistar leds per meter. De PRO 240 beschikt dus over 240 leds per meter (type 2216) en de PRO 420 over 420 leds per meter (type 2110 SMD).  

Hoogwaardige kwaliteit: CRI >90 en 4000K (Helder Wit)

Een ander bijzonder kenmerk van de PRO ledstrips is de CRI waarde van >90, wat betekent dat de strips een natuurgetrouwe weergave van de helder witte kleur bieden. CRI staat voor Color Rendering Index en hoe hoger deze waarde is, hoe beter want hierdoor wordt de Helder Witte kleur veel beter weergegeven. Een willekeurig object wordt zo natuurlijk mogelijk verlicht met de helder witte kleur, wat voor veel zakelijke toepassingen een essentieel onderdeel van led verlichting is. Onze PRO led strips voldoen aan deze voorwaarde. Daarnaast is de Kelvin waarde van de Helder Wit led strips 4000K, wat resulteert in een neutrale kleur en een mooie middenweg tussen warm en koud wit. 

Helder Wit PRO led strips bedienen

Bij onze complete sets heeft u de keuze uit diverse soorten bedieningen, zodat er ook voor uw specifieke toepassing een handige manier van bedienen bij zit. De opties variëren van een handige snoerschakelaar tot bediening via een luxe 4-zone wandpaneel of via een App op uw telefoon. De keuze is groot en alles wordt direct uit voorraad geleverd. Zowel in kleine als in grote aantallen.

+3173-7041101
Ma en Vrij: 9.00 - 18.00 uur
Di t/m do: 9.00 - 22.00 uur
Zaterdag: 9.00 tot 17.00 uur