Parasolverlichting

Led strip in parasol

Kant en klare led parasolverlichting sets van LedstripKoning

Sinds kort biedt LedstripKoning complete Plug & Play parasolverlichting sets aan. De sets zijn geschikt om 2,4,6 of 8 baleinen van de parasol mee te verlichten en zijn voorzien van al het benodigde materiaal om de ledstrips te bevestigen middels een startersproof montagesysteem! U heeft de keuze uit parasolverlichting op batterij of op stroom.

Vraag van een klant over parasolverlichting

Ik ben op zoek naar ledstrips voor in 2 parasols (dus waterbestendig) waarmee ik diverse kleuren (ook wit) licht kan maken. Wat heb ik hier voor nodig als ik dit wil aansluiten met 1 centraal stroompunt per parasol? Per parasol zouden er 4 stroken van 1 meter ik moeten komen, graag afgewerkt in een mooi smal profiel (melkwit afgedekt) De aansluitpunten van de strips komen dan bij de paal in het midden bij elkaar.

Advies: RGB led strips

Met RGB strips kunt u alle kleuren én wit maken; de kleur wit is echter altijd wit met een tint omdat er geen witte leds op de strips zitten zoals bijvoorbeeld bij een RGBW strip. Wel kunt u heel veel kleuren maken, ook warme tinten zoals geel/oranje. RGB strip passen in al onze profielen. Uitgaande van RGB strips zijn onze opbouw profielen hiervoor erg geschikt. Wanneer u kiest voor het hoge model (15mm) dan heeft u het meest egale licht. Bij een laag model kunt u de leds veel duidelijker onderscheiden dan bij een hoog model. U kunt de verlichting voor beide parasols naar keuze, tegelijkertijd of afzonderlijk van elkaar, instellen met 1 afstandsbediening. Beide zijn voorzien van een eigen voeding.

De werkelijke keuze van de klant ziet u in het overzicht van gebruikte producten. Bent u op zoek naar kant-en-klare parasol led verlichting? Bekijk dan ons nieuwe assortiment met complete parasolverlichting sets! Heeft u hierover nog vragen, neem dan contact met ons op.Meer afbeeldingen van de ledstrips in de parasol:

Led strip in parasol -1-
Led strip in parasol -2-
+3173-7041101
Ma en Vrij: 9.00 - 18.00 uur
Di t/m do: 9.00 - 22.00 uur
Zaterdag: 9.00 tot 17.00 uur