Milight en andere apps voor Wifi LED verlichting

De Wifi module is de schakel tussen uw smartphone en tablet en de Wifi led verlichting. Natuurlijk is hiervoor een App nodig. In tegenstelling tot bijvoorbeeld het Philips Hue systeem, is het Milight systeem niet gesloten. Dit betekent dat er naast de officiële App, nog andere Apps beschikbaar zijn.

Lees verder voor alle informatie of ga naar het productaanbod.

De officiële Milight App

Bij de Milight Wifi module hoort natuurlijk de gratis App. Deze App is beschikbaar voor Apple (iOS) en Android toestellen, zoals bijvoorbeeld van Samsung, HTC, Motorola en LG. De App werkt op de telefoon en tablet. In de App kunnen meerdere Wifi modules ingesteld worden zodat daadwerkelijk alle verlichting te bedienen is met 1 toestel.

In de App heeft u de keuze uit verschillende afstandsbediening schermen: 3 schermen voor witte verlichting en 3 schermen voor RGB(W) verlichting. Elke afstandsbediening (scherm) heeft enkele specifieke eigenschappen, maar de werking is over het algemeen gelijk. Wij adviseren de schermen van het 4-zone systeem: dit is het meest veelzijdige systeem en biedt de mogelijkheid om meerdere lichtbronnen te bedienen in 1 scherm.

» Sinds 10 januari 2017 levert LedstripKoning alleen Wifi modules uit geschikt voor de Milight 3.0 App. Hoe u deze installeert en configureert leest u in onze blog 'Milight 3.0 App'.

 

Download de officiële Milight App hier:

Milight App voor Android
Milight App voor Apple

Alternatieve Apps voor Android

Wifi RGB LED Controller (gratis)
Deze App kenmerkt zich door de aanwezigheid van een widget die u op uw startscherm kunt plaatsen. Tevens is er de mogelijkheid om zelf een lichtprogramma in te stellen. Download de Wifi RGB LED controller App hier. 

JG e-Bulb Music (gratis)
Deze App richt zich enkel op de muziekfunctie, maar doet dit wel met uitgebreide instelmogelijkheden. U plaats de telefoon in de buurt van de speaker en de verlichting reageert in de maat van de muziek. Download de JG e-Bulb Music App hier.

N.B. wij bieden geen ondersteuning voor alternatieve Apps.

Alternatieve App voor Apple iOS

Home Remote (betaald)
Een zeer uitgebreide App om uw Wifi led verlichting mee te bedienen. Er zijn erg veel instellingen mogelijk. De App is dan ook niet alleen geschikt voor verlichting maar ook voor andere domotica. Download de Home Remote App hier.

N.B. Wij bieden geen ondersteuning voor deze alternatieve App.

Overige alternatieve Apps

Domoticz voor Windows, Raspberry PI, Linux, Mac OS X, Synology NAS en FreeNAS (gratis)
Deze open source software gaat veel verdere dan alleen de bediening van uw verlichting. Domoticz is dan ook Domotica software. Het mooie aan deze software is dat hij ook samenwerkt met de Milight Wifi module! Download de Domoticz software hier.

N.B. Wij bieden geen ondersteuning voor deze alternatieve software.

Ons assortiment Milight Wifi led verlichting

Stel zelf samen
STEL ZELF SAMEN
Complete Wifi sets
COMPLETE WIFI SETS
Wifi afstandsbediening sets
COMPLETE AFSTANDSBEDIENING SETS
+3173-7041101
Ma en Vrij: 9.00 - 18.00 uur
Di t/m do: 9.00 - 22.00 uur
Zaterdag: 9.00 tot 17.00 uur