Stage Online Marketing

Wil jij weten wat het inhoudt om de content en producten van een webshop te beheren en verder online te vermarkten? Dan heeft LedstripKoning de juiste stageplaats voor jou!

Stage lopen bij een groeiende E-commerce speler

LedstripKoning is een jong en snel groeiend bedrijf waarbij de webshop niet alleen het verkoopkanaal is, maar tevens het visitekaartje. Het draait bij ons niet alleen om het verkopen van producten; de klantbeleving staat centraal en deze begint bij het eerste bezoek aan de webshop. De ontwikkeling hiervan staat nooit stil en om deze te versnellen én verder te verbeteren, bieden wij per direct een stageplaats aan.

Marketing leren door te ervaren

Tijdens de duur van je stage ga je meelopen in diverse trajecten. Zo maken we een echte junior online marketeer van je. Je leert bij ons over zoekmachine marketing (SEO), Social Media (o.a. Facebook met ruim 4.000 volgers) en Videomarketing (Youtube). Niet alleen theorie of meekijken, maar ook daadwerkelijk hands-on zaken aanpakken en resultaten meten. Je maakt direct deel uit van ons team waarbij jouw enthousiasme en initiatief ruim welkom is. De grote uitdaging, die wij je voorleggen, is een mix vinden tussen kwantiteit en kwaliteit. LedstripKoning staat namelijk vooral voor kwaliteit, maar enige kwantiteit dient ook behaald te worden.

Stagebegeleiding

Aan begeleiding geen gebrek. In ons team werken we met diverse achtergronden en altijd met directe, korte lijnen. Consumenteninformatie en productinformatie kun je rechtstreeks bij Klantenservice halen of bij degene die het inkoopt. Marketing bedrijven we al jaren en daar is veel kennis van aanwezig. Heb je meer kennis nodig, dan schakel je gewoon met ons marketingbureau. Ook op het gebied van creatie zijn er ideeën genoeg en mensen om op niveau mee te sparren. Jouw directe begeleider wordt onze Webshop Manager Kevin met 10 jaar (online) marketingervaring. Je kunt ons allemaal bekijken op LinkedIn»

Word jij onze stagiair?

Enthousiasme vinden we erg belangrijk, dus dat zoeken we in eerste instantie. We werken dagelijks met veel plezier om onze klanten zo goed mogelijk tevreden te stellen. Daarnaast zoeken we een commerciële en creatieve persoon. Iemand die komt met nieuwe ideeën, deze durft uit te voeren en vervolgens de resultaten ervan meet. Je hebt gevoel met Social Media en houdt ervan om te creëren en concreet en nuttig bezig te zijn.

Marketing activiteiten

·         Stageopdracht: De rode draad. Dit wordt je paradepaardje.

·         Videomarketing: Creatie en distributie van video’s. Uitbouwen van ons Youtube kanaal

·         Social Media: Onze kanalen verbeteren, onderhouden en uitbouwen.

·         Zoekmachine marketing: SEO, content, linkbuilding, Google, Bing, ...

·         Diverse andere gerelateerde taken.

Stage in 's-Hertogenbosch

Recentelijk zijn we verhuisd naar ons nieuwe pand. We zijn nog steeds gevestigd in Den Bosch op een paar minuten van het Centraal Station en met een bushalte in de straat. Hier hebben we direct twee lege bureaus beschikbaar. Word jij een van de personen die een bureau gaat bezetten? Graag ontvangen we je CV maar nog liever je uitgebreide motivatie. 

De stage samengevat:

  • Veel Marketing uitvoeren en veel ervaring opdoen
  • Leuke collega's / informele sfeer
  • Prima koffie
  • Stage vergoeding

Stage begeleider

Kevin Govers
Webshop Manager

LinkedIn profiel »
Kevin @ledstripkoning.nl
+31 (0)73 689 85 12

Samenvatting stage

NiveauHBO, MBO-3, MBO-4
Type2e jaars- of 3e jaarsstage
OpleidingCommerciële Economie, Communicatie, Online marketing, Creatie en Design 
Interesse      Online marketing, SEO, Social Media, Video(productie)
DuurMin. 4 maanden
Tijd40 uur per week
Locatie Den Bosch