Complete Zigbee sets

Heeft u eerder een Philips Hue pakket aangeschaft, en bent u nu op zoek naar scherper geprijsde led strips die u hiermee kunt bedienen? Dan zijn deze complete led strip sets waarschijnlijk waar u naar zoekt. Led strips van LedstripKoning zijn bovendien zeer kwalitatief en hebben een hogere licht egaliteit dan Philips Hue led strips.

  • Led strips van LedstripKoning compatibel met Philips Hue
  • Complete Plug & Play-starterspakketten
  • Verkrijgbaar in RGBW(W), Dual White en Koud/Warm/Helder Wit
  • Ook compatibel met Amazon Alexa en Ikea Trädfri

Complete Zigbee sets

Wat is Zigbee en hoe biedt dit een alternatief voor Philips Hue led strips?

Zigbee is een zogenaamd domotica protocol, ofwel een netwerk voor slimme verlichting. Slimme verlichting is de productgroep waar wifi lampen en wifi led strips onder vallen. Deze complete sets mét Zigbee controller zijn geschikt als aanvulling op uw Philips Hue pakket. Met deze sets kunt u onze scherper geprijsde, meer egale led strips met uw Philips Hue app bedienen. De Zigbee controller zorgt er namelijk voor dat uw Philips Hue app via de Hue bridge communiceert met led strips van LedstripKoning. 

Complete led strip sets met Zigbee controller

Deze complete sets zijn Plug & Play-starterspakketten waarmee u zonder al te veel tijd en moeite uw led strips kunt aansluiten. Ze bevatten alles wat u nodig heeft. De complete sets zijn voorzien van een led strip, bevestigingsmateriaal, een adapter, en de Zigbee controller. De bediening van de led strip vindt dus plaats via uw Hue app.

U heeft keuze uit Basic of Premium led strips, die een verschillend aantal leds per meter bevatten. Het aantal leds per meter bij Basic en Premium is afhankelijk van de lichtkleur, met een maximum van wel 120 leds per meter! Vanwege dit hoge aantal leds is ons zijn de led strips in ons assortiment egaler dan die van Philips Hue. U kunt de led strips te allen tijde op gewenste maat knippen. Het is van belang om hiervoor de kniplijntjes aan te houden die zichtbaar zijn op de led strips. Montage van de led strips is eenvoudig met het meegeleverde bevestigingsmateriaal.

Complete led strip sets in diverse kleuren met Zigbee controller

Er bestaan Zigbee controllers voor diverse kleuren led strips. Daarom kunt u kiezen uit 4 complete sets met verschillende kleuren: RGBW(W) led strips, Dual White led strips en Warm, Koud of Helder Witte led strips.