U bent hier:

KOUD WIT

Kleur koud wit

Ledstrips zijn er in verschillende kleuren. Wellicht de meest herkenbare kleur is koud wit, ook wel helder wit genoemd. Dit is wit licht met een koude gloed. Led strips in koud wit geven dus geen warm, zacht wit licht maar verzorgen koele verlichting. Ledstrips van LedstripKoning in de kleur koud wit zijn 5500 kelvin.

Koud wit leds toepassen

De mogelijkheden om koud witte ledstrips toe te passen zijn redelijk onbegrensd. Binnen, buiten of in een aquarium. De strips kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt, als hoofd- of sfeerverlichting. Voor iedere ruimte biedt LedstripKoning u een oplossing. Om u te inspireren hebben we ook enkele led inspiratie projecten van klanten op onze website staan. Bekijk led inspiratie »

Levensduur led strips verlengen

Om de levensduur van ledstrips te verlengen kunt u ledstrip profielen gebruiken. Deze aluminium profielen zorgen ervoor dat de led verlichting de warmte beter kwijt kan. Bovendien zorgen deze profielen voor een mooie afwerking. Uiteraard kunt u de koud witte ledstrips ook direct monteren op bijvoorbeeld hout of kunststof.