Nu besteld, morgen in huis!
5 jaar garantie
Grote eigen voorraad
Gratis verzending vanaf € 20,- NL en BE
Klantbeoordeling 9,2
LedstripKoning
 • Bekijk alle verlichting
  • Led strips
   Led strips
   Complete led strip sets, losse strips en losse onderdelen. Uitgebreid assortiment.
  • Led profielen
   Led profielen
   Aluminium profielen voor led strips. Verkrijgbaar in lengtes van 1 t/m 4 meter.
  • Slimme verlichting
   Slimme verlichting
   LED lampen, spots en strips bedienen met de smartphone en tablet. Android en iPhone App.
  • Bouwlampen
   Bouwlampen
   Uitgebreid assortiment LED bouwlampen. Voor particulier en professional.
  • Solar tuinverlichting
   Solar tuinverlichting
   Nieuwste generatie LED buitenlampen op zonne-energie. Hoge kwaliteit solar verlichting.
webwinkelkleur
Daarom
LedstripKoning
Klantbeoordelingen
van
Feedback Company

Dual White ledstrips | instelbaar wit

Kies een categorie

Met een Dual White led strip, ook wel instelbaar wit genaamd, kunt u zelf de gewenste kleur wit 'mengen'. Op de strip zijn namelijk zowel warm witte als ook koud witte leds aanwezig. Zodoende kunt u een passende kleur wit instellen, van 2700 Kelvin tot 6500 Kelvin en alles daar tussenin. De strips zijn tevens dimbaar.

Keuze uit verschillende soorten strips

De leds zijn van het type 2835, dit betekent een bijzonder hoge lichtopbrengst, terwijl het energieverbruik relatief laag blijft. U kunt bij ons kiezen uit instelbaar witte ledstrips met 60 leds per meter of 120 leds per meter. Het verbruik hiervan is respectievelijk 11,1 en 18,8 watt per meter. We noemen de led strips met 60 leds per meter 'Basic' led strips en die met 120 leds 'Premium'. Er is geen kwalitatief verschil, maar wel een verschil in de lichtopbrengst. Meer over Basic en Premium witte ledstrips leest u in onze blog "Verschil Basic en Premium led strips".

Sfeerverlichting en hoofdverlichting

Bent u eerder op zoek naar sfeerverlichting, dan vindt u een goede match in de Basic led strip met 60 leds per meter. Deze led strip zorgt voor een fraaie, egale lichtspreiding en voorziet uw situatie van de juiste sfeer. De Premium ledstrips met 120 leds per meter kunt u gebruiken als hoofdverlichting. Met het dubbel aantal leds per meter heeft deze een hoge lichtopbrengst. Ook deze led strips zijn voor iedere sfeer te gebruiken, u kunt de strip immers dimmen.

Waterdichte toepassing

Standaard is uw ledstrip beschermd tegen stof en aanraking (IP20). Wilt u uw ledstrip binnen in een vochtige ruimte plaatsen of beschut buiten, kiest u dan voor een IP65-bescherming. Nu kunt u ook kiezen voor een bescherming waarmee u uw ledstrip zondermeer buiten kunt plaatsen, zelfs in de volle regen. Het gaat hier om de IP67-bescherming. Geniet dus overal met de juiste bescherming! Meer over IP-waardes leest u in de blog "Waterproof led strips".

Verschil warm wit, koud wit en Dual White

+3173-7041101
Ma t/m vr van 9.00 tot 22.00 uur
Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur
Zondag van 12.00 tot 17.00 uur