Nu besteld, morgen in huis
5 jaar garantie
Grote eigen voorraad
Gratis verzending vanaf € 20,- NL en BE
Klantbeoordeling 9.1
LedstripKoning
 • Bekijk alle verlichting
  • Led strips
   Led strips
   Complete led strip sets, losse strips en losse onderdelen. Uitgebreid assortiment.
  • Led profielen
   Led profielen
   Aluminium profielen voor led strips. Verkrijgbaar in lengtes van 1 t/m 4 meter.
  • Slimme verlichting
   Slimme verlichting
   LED lampen, spots en strips bedienen met de smartphone en tablet. Android en iPhone App.
  • Bouwlampen
   Bouwlampen
   Uitgebreid assortiment LED bouwlampen. Voor particulier en professional.
  • Solar tuinverlichting
   Solar tuinverlichting
   Nieuwste generatie LED buitenlampen op zonne-energie. Hoge kwaliteit solar verlichting.
  • SmarthomeKoning
   SmarthomeKoning
   Alles voor uw smart home. Eenvoudig te bedienen met één gratis app.
Daarom
LedstripKoning
Klantbeoordelingen
van
Feedback Company

Diverse led strips

Maak uw keuze:

Als specialist op het gebied van led strips blijft LedstripKoning het assortiment alsmaar uitbreiden. In deze categorie van diverse led strips vindt u allerlei ledstrips met unieke kenmerken, zoals bijvoorbeeld enkele kleur strips of bepaalde witte ledstrips. Uiteraard met de kwaliteit én keuzeopties die u van ons gewend bent.

 • Led strips met unieke kenmerken
 • Duurzaam en van degelijke kwaliteit
 • Verschillende keuzeopties 

Witte led strips

LedstripKoning biedt, naast de reeds bestaande wittinten, nu ook 3 nieuwe wittinten aan: 2400K, 3000K en 6500K. Normaal gesproken bevatten onze warm witte ledstrips 2700 Kelvin en onze koud witte ledstrips 5500 Kelvin. Dit assortiment is nu uitgebreid met drie nieuwe varianten; extra warm witte, minder warm witte en zeer koud witte ledstrips. Beschikbaar in de standaard led strips en COB strips, 12 of 24 Volt en keuze uit IP20, IP65 en IP67 bescherming.

Gekleurde led strips

Stel u bent op zoek naar een ledstrip met één bepaalde kleur maar hoeft geen RGB ledstrip te hebben, zoek dan niet verder. Bij LedstripKoning hebben we nu namelijk ook ledstrips met één enkele kleur, in de kleuren van RGB; rood, groen en blauw. Wilt u niet wisselen tussen deze kleuren maar heeft u een specifieke kleur voor uw led strip verlichting nodig? Dan zijn onze gekleurde led strips perfect . Ook deze strips zijn verkrijgbaar in de normale of de COB variant, met IP20, IP65 en IP67 waarde en in 12 of 24 volt.

Constant current led strips

De Constant Current led strips hebben chips die in de leds zijn zijn geïntegreerd, waardoor er minder kans is op beschadiging. Bij andere ledstrips zitten deze chips namelijk op de ledstrips zelf. Verder bestaan de Constant current strips uit 1 lengte van wel 10 meter, en zijn dus erg geschikt voor uw led verlichting projecten van groter formaat. Ondanks de lange lengte, zal er bij deze led strips zeker geen lichtverlies ontstaan.

Dim2warm led strips

Een andere aanwinst voor ons assortiment is de Dim to Warm led strip. Deze bijzondere warm witte led strip kunt u bij het dimmen ook van kleurtemperatuur laten veranderen. Dus wanneer u de ledstrip dimt, wordt tevens de lichtkleur van de strip warmer, deze zal steeds warmer worden naarmate u de ledstrip meer zult dimmen. De Dim2Warm led strips zijn dus ideaal om uw verlichting op elk moment aan de gewenste sfeer in uw woonkamer aan te passen!

Groei en Kweek led strips

Een unieke toevoeging aan ons assortiment zijn onze groei en kweek led strips. Deze bieden een goedkoop en duurzame oplossing voor de groei van uw kruiden, planten of groenten dankzij de zuinigheid van LED verlichting. De led strips hebben een lengte van 5 meter die naar wens eenvoudig in te korten is. 

Buigbare led strips

Ook wel zig-zag of flexibele led strip genoemd. Deze benaming is te danken aan de flexibiliteit die de led strip u biedt. Het is namelijk mogelijk om allerlei vormen te creëren doordat elk elementje van de strip buigbaar is. We zien dit type led strip veelal toegepast als verlichting voor bedrijfslogo's bijvoorbeeld, waarbij de led strip verwerkt wordt in een behuizing die vervolgens het logo van het bedrijf weergeeft. Maar ook thuis biedt de buigbare led strip u diverse voordelen ten opzichte van de 'traditionele' led strip. Zoekt u nog meer flexibiliteit, dan is ons zogeheten Neon LED assortiment wellicht het overwegen waard. 


+3173-7041101
Ma t/m vr van 9.00 tot 22.00 uur
Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur
Zondag van 12.00 tot 17.00 uur