Nu besteld, morgen in huis
5 jaar garantie
Grote eigen voorraad
Gratis verzending vanaf € 20,- NL en BE
Klantbeoordeling 9.1
LedstripKoning
 • Bekijk alle verlichting
  • Led strips
   Led strips
   Complete led strip sets, losse strips en losse onderdelen. Uitgebreid assortiment.
  • Led profielen
   Led profielen
   Aluminium profielen voor led strips. Verkrijgbaar in lengtes van 1 t/m 4 meter.
  • Slimme verlichting
   Slimme verlichting
   LED lampen, spots en strips bedienen met de smartphone en tablet. Android en iPhone App.
  • Bouwlampen
   Bouwlampen
   Uitgebreid assortiment LED bouwlampen. Voor particulier en professional.
  • Solar tuinverlichting
   Solar tuinverlichting
   Nieuwste generatie LED buitenlampen op zonne-energie. Hoge kwaliteit solar verlichting.
  • SmarthomeKoning
   SmarthomeKoning
   Alles voor uw smart home. Eenvoudig te bedienen met één gratis app.
Daarom
LedstripKoning
Klantbeoordelingen
van
Feedback Company

Helder witte ledstrips (4000K)

Kies een categorie

4000K is helder wit, een neutrale kleur die geschikt is voor vele toepassingen. Veel gebruikt in winkels, etalages en ook steeds meer in de thuisomgeving. Is warm wit (2700K) net te warm en gezellig, en koud wit (5500K) net te koud en te kil? Dan zijn de helder witte ledstrips de perfect middenweg!

4000K, helder witte led strips - uitgebreid aanbod

Omdat de helder witte lichtkleur precies tussen warm en koud wit in valt, zijn de toepassingen hiervoor erg divers. Bij zo’n diversiteit een toepassingen hoort een breeds scala aan led strips. Daarom bieden we de 4000K led strips aan in vele soorten. Zowel in 12 volt als 24 volt en in IP20, IP65 en IP67 (voor buiten). Al deze varianten zijn tevens beschikbaar in de Basic, Premium en PRO uitvoering. De Premium variant bevat 2 keer zoveel leds als de Basic variant, een prima oplossing dus als u op zoek bent naar een hogere lichtopbrengst. Voor de meest egale lichtlijn en hoogste aantal leds per meter bent u het beste af met de nieuwste PRO led strips, hier kiest u voor 240 'óf 420 leds per meter. 

Alle Basic en Premium strips zijn verkrijgbaar in lengtes van 1 t/m 5 meter en eenvoudig, vrijwel naadloos koppelbaar tot nog langere lengtes. De PRO led strips zijn er zelfs in langere aaneengesloten lengtes t/m 10 meter. Als u kiest voor een complete set, dan worden alle benodigde attributen geleverd om deze complete set op de juiste manier te laten werken. U kiest de gewenste set, wij zorgen ervoor dat de randvoorwaarden altijd kloppen. Zo worden bijvoorbeeld vanaf bepaalde lengtes de led strips standaard geleverd in 24 volt. Dit zorgt voor de perfect lichtspreiding en een eenvoudige installatie.

De juiste bediening voor 4000K ledstrips

Omdat er niet 1 juiste bediening is voor ledstrips, bieden wij een ruime keuze uit dimmers en afstandsbedieningen. Van een eenvoudige snoerdimmer tot een luxe 4-zxone afstandsbediening met wifi mogelijkheid. De keuze is groot en alles wordt direct uit voorraad geleverd. Zowel in kleine als in grote aantallen.

Helder wit, neutraal wit, natuurlijk wit: dat is 4000K

Er zijn vele namen voor dit type ledstrip. Dit komt omdat de lichtkleur minder uitgesproken is dan warm en koud wit. Het minder uitgesproken karakter maakt dat deze strips steeds populairder wordt. De lichtkleur in Nederland wordt langzaam steeds lichter. Wij lopen daarmee ‘achter’ op veel ander landen. Daar is de lichtkleur over het algemeen een stuk koeler,vaak omdat dit licht meer praktisch toepasbaar is.

De helder witte, 4000K ledstrips zult u daarom steeds vaker tegenkomen, waar u ook bent. Niet te warm, niet te koud, maar lekker precies er tussenin.

+3173-7041101
Ma t/m vr van 9.00 tot 22.00 uur
Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur
Zondag van 12.00 tot 17.00 uur