Nu besteld, morgen in huis
5 jaar garantie
Grote eigen voorraad
Gratis verzending vanaf € 20,- NL en BE
Klantbeoordeling 9.1
LedstripKoning
 • Bekijk alle verlichting
  • Led strips
   Led strips
   Complete led strip sets, losse strips en losse onderdelen. Uitgebreid assortiment.
  • Led profielen
   Led profielen
   Aluminium profielen voor led strips. Verkrijgbaar in lengtes van 1 t/m 4 meter.
  • Slimme verlichting
   Slimme verlichting
   LED lampen, spots en strips bedienen met de smartphone en tablet. Android en iPhone App.
  • Bouwlampen
   Bouwlampen
   Uitgebreid assortiment LED bouwlampen. Voor particulier en professional.
  • Solar tuinverlichting
   Solar tuinverlichting
   Nieuwste generatie LED buitenlampen op zonne-energie. Hoge kwaliteit solar verlichting.
  • SmarthomeKoning
   SmarthomeKoning
   Alles voor uw smart home. Eenvoudig te bedienen met één gratis app.
Daarom
LedstripKoning
Klantbeoordelingen
van
Feedback Company

Keuzehulp

Onze klantenservice staat graag voor u klaar met deskundig advies. U mag ons daarvoor altijd bellen of mailen. Regelmatig ontvangen wij vragen over welke set nu het beste bij uw wensen past. Om het u makkelijk maar vooral duidelijk te maken, hebben we een aantal keuzehulpen uitgewerkt. Zo wordt u ook uitstekend geholpen op de momenten dat we even niet bereikbaar zijn. Veel keuzeplezier!

Aquarium led verlichting: de juiste keuze in enkele stappen

Aquarium led verlichting is zeer populair onder liefhebbers van vissen of andere waterdieren. We ontvangen hier dan ook veel vragen over. Om u te voorzien van dé beste verlichting voor uw aquarium hebben we deze online keuzehulp opgezet. U doorloopt een aantal stappen (max. 6) en ontvangt vervolgens advies op maat!

Welke aquariumverlichting is de beste?

De juiste verlichting maakt van een doorsnee aquarium een echte blikvanger waar de aandacht in een leefruimte al snel naar toe getrokken wordt. Bovendien is de juiste belichting belangrijk voor het bioritme van uw (tropische) vissen. Zo genieten de vissen dus net zo hard mee van de perfecte belichting in uw aquarium!

Geautomatiseerde verlichting

We helpen u graag in een paar minuten om de juiste keuze te maken voor uw verlichting. Met een paar klikken bestelt u de set die perfect aansluit bij uw persoonlijke situatie, waarbij we rekening houden met zaken als het type verlichting (hoofd- of bijverlichting) en de mate van gewenste automatisering. Een totaal automatische dag- en nachtregeling hoort bijvoorbeeld ook tot de mogelijkheden.

Dimbare verlichting

Vissen hebben een bioritme, net zoals mensen en dieren. Ze gedijen daarom het best als het licht uit hun natuurlijke omgeving nagebootst wordt, inclusief een dag- en nachtcyclus. Zacht warm wit licht in een natuurlijke kleur is daarbij het prettigst voor een vis, die hierdoor zo min mogelijk stress zal ervaren. Let er ook op de lichtintensiteit aan te passen aan de natuurlijke omgeving. Te fel licht kan ervoor zorgen dat uw vissen juist minder goed zien en zelfs verblind worden. Gelukkig zijn onze led strips dimbaar, zodat u altijd voor de juiste lichtsterkte kunt kiezen.

Kleuren aquariumverlichting

Boots natuurlijk warm wit zonlicht na met warm witte ledstrips of gebruik blauwe ledstrips om de lichtinval dieper in een oceaan na te bootsen. Een aquariumset met time controller geeft u de mogelijkheid om een tijdschema in te stellen en zelfs de kleuren van een zonsopgang en zonsondergang na te bootsen en zo de dag - nachtcyclus nog realistischer te maken. Het resultaat is niet alleen helemaal geautomatiseerd, maar ook erg sfeervol.

Aquarium ledverlichting

Onze aquariumsets zijn uiteraard volledig waterdicht en worden “plug & play” aangeleverd, zodat u geen extra accessoires zoals bevestigingsmateriaal of een voedingsadapter aan hoeft te schaffen. Verder is het mogelijk om de ledstrips verder op maat te maken, zodat u precies het gewenste eindresultaat krijgt.

+3173-7041101
Ma t/m vr van 9.00 tot 22.00 uur
Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur
Zondag van 12.00 tot 17.00 uur