Nu besteld, morgen in huis
5 jaar garantie
Grote eigen voorraad
Gratis verzending vanaf € 20,- NL en BE
Klantbeoordeling 9.1
LedstripKoning
 • Bekijk alle verlichting
  • Led strips
   Led strips
   Complete led strip sets, losse strips en losse onderdelen. Uitgebreid assortiment.
  • Led profielen
   Led profielen
   Aluminium profielen voor led strips. Verkrijgbaar in lengtes van 1 t/m 4 meter.
  • Slimme verlichting
   Slimme verlichting
   LED lampen, spots en strips bedienen met de smartphone en tablet. Android en iPhone App.
  • Bouwlampen
   Bouwlampen
   Uitgebreid assortiment LED bouwlampen. Voor particulier en professional.
  • Solar tuinverlichting
   Solar tuinverlichting
   Nieuwste generatie LED buitenlampen op zonne-energie. Hoge kwaliteit solar verlichting.
  • SmarthomeKoning
   SmarthomeKoning
   Alles voor uw smart home. Eenvoudig te bedienen met één gratis app.
Daarom
LedstripKoning
Klantbeoordelingen
van
Feedback Company

Zigbee verlichting - o.a. geschikt voor IKEA Tradfri, Osram Lightify en Smart Life

Ontdek onze uitgebreide collectie Zigbee verlichting en creëer eenvoudig de perfecte sfeer in huis. Kies uit diverse subcategorieën zoals lampen en spots, ledstrips, trapverlichting en losse controllers. Met Zigbee verlichting profiteert u van de volgende voordelen:

 • Eenvoudige installatie en bediening via smartphone of spraakassistent
 • Flexibiliteit in het creëren van verschillende sferen en kleuren
 • Compatibiliteit met verschillende systemen, waaronder IKEA TRÅDFRI, Osram Lightify en Tuya Smart Life

Wat is Zigbee verlichting?

Zigbee is een draadloos communicatieprotocol dat speciaal is ontworpen voor het Internet of Things (IoT). Het maakt het mogelijk om verschillende slimme apparaten met elkaar te laten communiceren en bedienen via een centraal systeem. Zigbee verlichting is daarom geschikt voor verschillende systemen, zoals IKEA TRÅDFRI, Osram Lightify en Tuya Smart Life. Dit betekent dat u uw Zigbee verlichting kunt bedienen via dezelfde app of spraakassistent die u gebruikt voor uw andere slimme apparaten.

Zigbee lampen, spots en buitenverlichting

Met Zigbee lampen en spots heeft u de mogelijkheid om verschillende sferen te creëren door het kiezen van verschillende kleuren en lichtsterktes. Bovendien zijn de lampen en spots eenvoudig te installeren en te bedienen via uw smartphone of spraakassistent. En doordat ze compatibel zijn met verschillende systemen, kunt u ze gemakkelijk integreren in uw huidige slimme huis systeem.


Behalve complete led strip sets of led lampen met alle benodigdheden inbegrepen, verkopen we ook losse Zigbee controllers. Ideaal wanneer u ene bestaande ledstrip aan uw slimme verlichting wilt koppelen. Onze Zigbee controllers zijn geschikt voor gebruik met IKEA TRÅDFRI, Osram Lightify en Tuya Smart Life. Het installeren van een Zigbee controller is zeer eenvoudig. U plaatst de controller tussen de led strip of lamp en de adapter. Daarna koppelt u de controller aan uw favoriete verlichtings app. 

Kwalitatieve led strips van LedstripKoning

Hue alternatief Zigbee ledstrips

Onze led strips kennen een aantal pluspunten. Ten eerste hebben ze door het hoge aantal leds per meter een hogere licht egaliteit dan led strips van de bekendere merken. U kunt kiezen tussen een Basic led strip of een Premium led strip. Het aantal leds per meter bij Basic en Premium is afhankelijk van de lichtkleur, met een maximum van wel 120 leds per meter! Bovendien zijn ze scherper geprijsd. Bovenal bieden wij complete plug & play-sets waar alles op en aan zit wat u nodig heeft om uw led strips te installeren en monteren; Een adapter, de led strip, de Zigbee controller, en bijbehorend bevestigingsmateriaal. 

We verkopen de losse Zigbee controllers en complete sets met Zigbee controllers voor diverse kleuren led strips en led lampen. De beschikbare kleuren zijn RGBW(W) led strips, Dual White led strips en Warm/Koud/Helder witte led verlichting.

Complete Zigbee trapverlichting sets

Uw trap verlichten en kunnen bedienen via de IKEA TRÅDFRI, Osram Lightify en Tuya Smart Life app? Ons nieuwe trapverlichting assortiment met Zigbee controller maakt dit mogelijk. Hoewel de bekendere merken zelf geen speciale trapverlichting sets aanbieden, is dit alternatief alsnog de uitkomst van uw zoektocht. U kiest zelf het aantal treden dat u wenst te verlichten en de complete set inclusief handleiding en benodigd aansluitmateriaal wordt binnen een mum van tijd bij u thuis bezorgd. Het resultaat? Een verlichtte trap die rechtstreeks uit een woonmagazine lijkt te komen! 

Trapverlichting led strips Philips Hue


+3173-7041101
Ma t/m vr van 9.00 tot 22.00 uur
Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur
Zondag van 12.00 tot 17.00 uur