Nu besteld, zondag in huis
5 jaar garantie
Grote eigen voorraad
Gratis verzending vanaf € 20,- NL en BE
Klantbeoordeling 9.1
LedstripKoning
 • Bekijk alle verlichting
  • Led strips
   Led strips
   Complete led strip sets, losse strips en losse onderdelen. Uitgebreid assortiment.
  • Led profielen
   Led profielen
   Aluminium profielen voor led strips. Verkrijgbaar in lengtes van 1 t/m 4 meter.
  • Slimme verlichting
   Slimme verlichting
   LED lampen, spots en strips bedienen met de smartphone en tablet. Android en iPhone App.
  • Bouwlampen
   Bouwlampen
   Uitgebreid assortiment LED bouwlampen. Voor particulier en professional.
  • Solar tuinverlichting
   Solar tuinverlichting
   Nieuwste generatie LED buitenlampen op zonne-energie. Hoge kwaliteit solar verlichting.
  • SmarthomeKoning
   SmarthomeKoning
   Alles voor uw smart home. Eenvoudig te bedienen met één gratis app.
Daarom
LedstripKoning
Klantbeoordelingen
van
Feedback Company

LED STRIPS RGBWW | multicolor + warm & koud wit

Kies een categorie

RGBWW led strips: warm wit, koud wit en RGB multicolor in 1!

RGBWW, ingewikkeld? Helemaal niet!  Het staat namelijk voor multicolor (RGB) en twee keer wit (W en W). Twee keer wit betekent in dit geval dat deze strips zowel warm als koud witte leds bevatten. Dit wordt ook wel Dual White of instelbaar wit genoemd. Hiermee bepaalt u zelf de juiste wittint voor uw toepassing.

RGB multicolor betekent simpelweg alle kleuren. Met deze leds maakt u dus iedere gewenste kleur. Via de afstandsbediening, de app of een wandpaneel, welke u eenvoudig kunt selecteren bij onze zorgvuldige samengestelde complete RGBWW ledstrip sets . Het mooie van onze RGBWW strips is dat al deze opties gecombineerd zitten in 1 led strip. Sterker nog, zelfs 1 led (waarvan er 36, 60, 840 of 96 op 1 meter lengte zitten) bevat een warm wit, koud wit en RGB multicolor element. Dat de veelzijdigheid en mogelijkheden hierdoor enorm uitgebreid zijn spreekt voor zich!

Nieuwste 5-in-1 RGBWW leds

Onze RGBWW led strips zijn van de nieuwste generatie. Hierin zitten namelijk zogenaamde 5-in-1 leds verwerkt, waar dit voorheen opgesplitst werd in meerdere afzonderlijke leds. Het grote voordeel hiervan is dat iedere individuele LED alle kleuren weer kan geven. Dus warm wit, koud wit, RGB multicolor óf een combinatie hiervan. Per meter zitten er 36 leds (Basic), 60 leds (Premium), 840 leds (Prime) of 96 (Pro) van deze 5-in-1 leds op de strip verwerkt. De strips worden door ons standaard geleverd in 24 volt zodat er altijd voldoende spanning aanwezig is om deze geavanceerde leds te laten branden.

Bedieningsmogelijkheden RGBWW ledstrip

Ondanks de grote hoeveelheid opties, is de bediening ervan eenvoudig. Wij hebben hiervoor speciale RGBWW afstandsbedieningen geselecteerd die perfect aansluiten op deze ledstrips. Van de basis infrarood afstandsbediening tot aan bediening via Wifi, of een combinatie hiervan. Bij het gebruik van meerdere led strips, of als u later wilt uitbreiden, raden we het 4-zone systeem aan. Hiermee bent u erg flexibel in het aansturen van uw RGBWW-verlichting.Voor onze professionele PRO led strips bieden we ook een 8-zone systeem aan als bedieningsmogelijkheid. 

Naast led strips, hebben we ook diverse andere RGBWW verlichting in ons assortiment. Zoals GU10 spots, lampen en schijnwerpers. Ook deze worden bedient met dezelfde 4-zone afstandsbediening waarmee u ook uw led strips bedient. Zowel de ledstrips als de overige RGBWW verlichting zijn dimbaar.

RGBWW ledstrips voor buiten en badkamer

Wij zouden LedKoning niet zijn, als we deze nieuwste generatie led strips ook niet zouden aanbieden in een waterdichte variant. De kans is namelijk groot dat u ze niet alleen maar binnen in de een ruimte wilt gebruiken, maar ook buiten in de tuin of onder de overkapping. Met onze waterdichte coating is dit geen enkel probleem!

De waterdichte RGBWW led strip is verkrijgbaar in 2 varianten: IP65 is geschikt voor vochtige ruimtes zoals een badkamer of onder een ruime overkapping. De IP67 variant mag simpelweg gewoon nat worden, zoals buiten in de regen. Zelfs tegen een typische Nederlandse regendag is deze strip prima bestand. De randapparatuur, zoals de controller (ontvanger van de afstandsbediening) en de adapter, moeten wel droog worden geplaatst. Ook hiervoor hebben wij diverse mogelijkheden beschikbaar.

+3173-7041101
Ma t/m vr van 9.00 tot 22.00 uur
Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur
Zondag van 12.00 tot 17.00 uur