U bent hier:

Ledstrip accessoires

Kies een categorie

Alle accessoires om uw led strip compleet te krijgen. Vervang onderdelen, stel zelf uw eigen set samen of breidt juist uw bestaande led strip uit met nieuwe accessoires. Accessoires komen in alle vormen en maten. Bij de aanschaf van een accessoire is het belangrijk om goed te kijken of deze ook past bij uw led strip. Zo zijn veel aansluitmaterialen voor witte led strips niet geschikt voor onze losse RGBW of RGBWW led strips en andersom. Ook kunt u geen RGBWW of RGBW afstandsbediening gebruiken voor een witte led strip.

Breed assortiment ledstrip accessoires

LedstripKoning biedt een divers en breed assortiment aan accessoires aan. Onder led strip accessoires verstaan we niet alleen de producten om uw led strip te ‘versieren’ of uw gebruiksgemak te verbeteren, maar ook diverse aansluitmaterialen.

Universele accessoires voor ledstrips

Enkele accessoires zijn alleen geschikt voor specifieke led strips. Zo kunt u een afstandsbediening bedoeld voor witte strips niet gebruiken voor gekleurde ledstrips. Universele accessoires zijn er ook voldoende. Zo zijn bijna alle ledstrip profielen te gebruiken voor alle ledstrips. Een enkele keer is hier wel een uitzondering op, maar dit wordt bij de productinformatie aangegeven. Ook qua adapters is er geen onderscheid of u een witte of gekleurde ledstrips wenst aan te sluiten. Het voltage is hierbij wel belangrijk.

Specifieke accessoires alleen geschikt voor 1 type led

Voor de bediening en het aansluiten is het belangrijk het juiste product voor uw ledstrip uit te kiezen.Wij delen daarom onze specifieke accessoires in op kleur:

  • Wit: voor warm, helder en koud witte ledstrips
  • Dual White: voor led strips waar alle wittinten op één strip te kiezen zijn
  • RGB: voor gekleurde ledstrips  
  • RGBW: voor gekleurde ledstrips met een aparte warm witte led
  • RGBWW: voor gekleurde ledstrips met zowel warm als koud witte leds

Twijfelt u of wilt u uw keuze nog even door ons laten bevestigen, neem dan direct contact met ons op!

+3173-7041101
Ma en Vrij: 9.00 - 18.00 uur
Di t/m do: 9.00 - 22.00 uur
Zaterdag: 9.00 tot 17.00 uur