Nu besteld, morgen in huis
5 jaar garantie
Grote eigen voorraad
Gratis verzending vanaf € 20,- NL en BE
Klantbeoordeling 9.1
LedstripKoning
 • Bekijk alle verlichting
  • Led strips
   Led strips
   Complete led strip sets, losse strips en losse onderdelen. Uitgebreid assortiment.
  • Led profielen
   Led profielen
   Aluminium profielen voor led strips. Verkrijgbaar in lengtes van 1 t/m 4 meter.
  • Slimme verlichting
   Slimme verlichting
   LED lampen, spots en strips bedienen met de smartphone en tablet. Android en iPhone App.
  • Bouwlampen
   Bouwlampen
   Uitgebreid assortiment LED bouwlampen. Voor particulier en professional.
  • Solar tuinverlichting
   Solar tuinverlichting
   Nieuwste generatie LED buitenlampen op zonne-energie. Hoge kwaliteit solar verlichting.
  • SmarthomeKoning
   SmarthomeKoning
   Alles voor uw smart home. Eenvoudig te bedienen met één gratis app.
Daarom
LedstripKoning
Klantbeoordelingen
van
Feedback Company

Beoordelingen Reviews

Klanttevredenheid staat bij de LedKoning hoog in het vaandel. Tevreden klanten is iets dat we dagelijks nastreven. Om onze klanttevredenheid te meten, maken we onder andere gebruik van een onafhankelijk beoordelingswebsite genaamd Feedback Company. Klanten die bij ons bestellen, kunnen uitgenodigd worden tot het schrijven van een beoordeling.

The Feedback Company garantie:

 • Echte klantfeedback
 • Geen manipulatie
 • Geverifieerde gegevens

Meest recente beoordelingen op Feedback Company

Reviews op andere websites

Natuurlijk zijn er ook andere websites waarop men ons kan beoordelen. We zetten er een aantal voor u op een rij.

Productbeoordelingen op onze website
Op onze website is het ook mogelijk onze producten te beoordelen. Regelmatig nodigen we onze klanten uit om een beoordeling over de producten te schrijven. Wij zijn altijd benieuwd naar ervaringen van klanten met onze producten. Deze informatie is erg waardevol omdat we daarmee ons aanbod steeds verder kunnen verbeteren. We maken hier dan ook gretig gebruik van!

U kunt zelf een product beoordelen door het product te bezoeken op de site. Wist u trouwens dat veel klanten het ook leuk vinden om projecten met ons te delen? Kijk maar eens op onze 'Inspiratiepagina'.

Facebook
Social Media, ja ook wij zijn er actief op! Onze Facebook pagina heeft vele volgers. U kunt er vragen stellen en u wordt geïnformeerd over allerlei nieuws. Ook op Facebook kunt u ons beoordelen. De review wordt vervolgens op Facebook gepubliceerd. We hebben al veel leuke reviews ontvangen. Soms plaatsen we een reactie onder een beoordeling of nemen contact met de klant op. Neem een kijkje op onze Facebook pagina »

Facebook fans

Google Maps
Een hele leuke en moderne reviewmethode. Wanneer u namelijk bij ons op bezoek bent geweest, herkent uw smartphone dit mogelijk. Google nodigt u dan uit om met uw Google-profiel een beoordeling over ons te schrijven. Wij ontvangen hier overigens geen melding van en zijn daarom niet in de gelegenheid zijn om te reageren en/of eventuele zaken uit te leggen. Natuurlijk vinden we het wel leuk om terug te lezen als u bij ons op bezoek bent geweest. Vind ons op Google ».

Opmerkingen, klachten of vragen?

Uiteraard kan het gebeuren dat uw bestelling niet is wat u ervan verwacht had. De werking is anders, het aansluiten wil niet lukken en misschien is er zelfs iets defect. Neem in alle gevallen altijd contact met ons op! Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u veel plezier beleeft van de aangeschafte producten. Wij staan bekend om onze goede service en deze geldt voor iedere klant, dus ook voor u.

Ook als u vooraf twijfelt over de aanschaf van een product, adviseren we altijd om eerst contact met ons op te nemen. U kunt ons bezoeken, mailen of bellen. We zijn dagelijks open van 9.00 tot 18.00 uur en staan u graag te woord. Alle contactinformatie vindt u terug op onze klantenservice pagina.

+3173-7041101
Ma t/m vr van 9.00 tot 22.00 uur
Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur
Zondag van 12.00 tot 17.00 uur