• Mijn account

Verzenden en afhalen

1. Verzenden

Bij ons wordt uw bestelling supersnel verzonden! Als uw bestelling voor 23:45 uur is geplaatst en afgerekend, dan wordt hij dezelfde dag nog verstuurd. Omdat wij alles versturen met PostNL wordt hij de volgende dag al bezorgd (vertragingen bij PostNL uitgezonderd). Dit geldt ook voor bestellingen die u op vrijdag plaatst, deze worden zaterdag al aangeboden. 

Levertijden

Het leverschema in Nederland én België verloopt als volgt (m.u.v. feestdagen):  

Besteld op:Levering:
Maandag voor 23:45 uurDinsdag
Dinsdag voor 23:45 uurWoensdag
Woensdag voor 23:45 uurDonderdag
Donderdag voor 23:45 uurVrijdag
Vrijdag voor 23:45 uurZaterdag
ZaterdagDinsdag
ZondagDinsdag

In sommige gevallen loopt een pakket vertraging op bij PostNL. U kunt altijd de voortgang controleren aan de hand van het track&trace nummer wat wij aan u verstrekken. Op feestdagen worden er geen pakketten verwerkt en verzonden. 

Verzendkosten

De verzendkosten worden vooraf in het bestelproces vermeld en zijn als volgt: 

Land:Verzendkosten:Gratis vanaf:
Nederland € 3,95€ 99,-
België€ 3,95€ 99,-
Luxemburg€ 9,95n.v.t.
Duitsland€ 9,95n.v.t.
Frankrijk€ 14,95n.v.t.

2. Afhalen

Uw bestelling afhalen is bij ons alleen na telefonisch overleg mogelijk. Het afhalen van bestellingen kan op werkdagen tussen 9.00 en 18.00 uur bij ons centraal magazijn in Waspik. Bestelt u vóór 16.00 uur, dan kunt u deze bestelling dezelfde dag na 16.00 uur nog afhalen bij ons centraal Magazijn. Na uw bestelling ontvangt u van ons een afhaalbewijs met daarop tevens de adresgegevens van het magazijn.

Het is niet mogelijk om onze producten te bekijken of bestellingen te betalen bij het magazijn. Hiervoor kunt u een afspraak maken in onze showroom in 's-Hertogenbosch. Een klein deel van ons assortiment is bij ons op het kantoor aanwezig, maar bestellen is direct mogelijk en dan heeft u het de volgende dag in huis.