U bent hier:

Achtergrond: aquarium LED verlichting

De aquarium LED verlichting strips van LedstripKoning zijn al geruime tijd toonaangevend binnen het segment. De prijzen zijn bijzonder scherp en de kwaliteit van de producten is goed. Tevens worden de producten continue doorontwikkeld en het assortiment steeds verder uitgebreid.

Goedkoop en goed?

Een vraag die vaak gesteld wordt is, waarom onze aquarium led verlichting een stuk goedkoper is dan die van de concurrent. Dit komt met name omdat wij gespecialiseerd zijn in ledstrips. Wij kopen deze niet alleen in grote volumes in, we laten ze ook geheel naar eigen specificatie produceren. Door onze kennis en ervaring zijn wij bijzonder goed op de hoogte van wat er verkrijgbaar is op de markt en wat wel, maar met name ook niet geschikt is voor bepaalde toepassingen. 

We laten continue samples maken om nieuwe technieken uit te proberen. Inmiddels zijn we dan ook toe aan de 4e generatie aquarium led strips. Veel voorkomende problemen zoals oververhitting, lekkage en levensduur zijn opgelost. Het aanbod wordt tevens steeds verder uitgebreid zodat het nog beter aansluit bij de wensen van de klant.

Service

Mocht er onverhoopt toch iets niet goed gaan met de verlichting, dan weten onze klanten dat ze altijd een beroep op onze service kunnen doen. Deze is en blijft goed. Nog steeds hebben we contact met kopers van de 1e generatie aquarium led verlichting strips, welke zo’n 5 jaar geleden zijn aangeschaft. Deze klanten zijn bijvoorbeeld op zoek naar uitbreiding of vervanging en ook wordt er nog wel eens beroep gedaan op onze service. Met trots kunnen we zeggen dat dit nog steeds tevreden klanten zijn.

Duidelijk en makkelijk

Bij LedstripKoning weet u altijd waar u aan toe bent. Op de website staat precies wat u kunt verwachten van onze producten. Wij zorgen er daarbij altijd voor dat de producten geheel compleet zijn. U hoeft niet na te denken over welke voeding nu het meest geschikt is en of alle kabeltjes er wel bij zitten. Dit regelen wij voor u, daar zijn we goed in en we doen het graag.

Ondersteuning en advies

Mocht u vragen hebben, dan staat onze klantenservice voor u klaar. Zij hebben kennis van zaken en denken graag met u mee. Daarbij zijn ze ook erg vriendelijk en hulpvaardig. Sinds enige tijd bieden we ook een aquarium led verlichting keuzehulp aan. Hiermee kunt u zelf kijken welke set voor u het meest geschikt is.