U bent hier:

Een flexibele ledstrip voor meer sfeer in huis: LedstripKoning

Led strips kunnen worden afgewerkt met een siliconen laag van PU. Deze laag zorgt voor een gladde afwerking aan de bovenzijde, maar zorgt er tevens voor dat hij toch flexibel blijft. Nog belangrijker, de leds zijn tegelijkertijd beschermd tegen vocht.

Eindeloze mogelijkheden met ledstrips

De mogelijkheden van flexibele ledstrips zijn vrijwel eindeloos. U kunt ze gebruiken als indirecte koof- of sfeerverlichting, maar ze voldoen ook prima als hoofdverlichting. Voor buiten in de tuin of op het balkon hebben we een volledig waterdichte strip. Wilt u gezellige sfeerverlichting op vakantie? U kunt onze led strips eveneens aansluiten op de accu van uw caravan, camper of boot.

Zeer zuinige witte led strips

De witte flexibele ledstrip bevat leds van het type 3528. Deze leds hebben een zeer laag energieverbruik. De witte ledstrips zijn verkrijgbaar met 60 of met 120 leds per meter. Het verbruik hiervan is respectievelijk 4,8 en 9,6 watt per meter. Ze zijn niet alleen superzuinig, maar gaan ook nog eens gegarandeerd langer mee dan gloeilampen, spaarlampen of tl-buizen.

Gekleurde flexibele led strip

De gekleurde led strips zijn uitgevoerd met 30 of 60 krachtige RGB leds per meter van het type 5050. Ondanks de hoge lichtopbrengst is het verbruik van deze krachtige leds toch maar 14,4 watt per meter. De RGBW led strip bevat zowel RGB- als warm witte leds. De nieuwste variant, RGBWW, bevat zowel RGB- als warm én koud witte leds. 

Wat is het verschil tussen een led slang en een lichtsnoer led, bent u op zoek naar een goedkope led, naar een led plakstrip of naar iets anders? Neem contact met ons op en wij helpen u zo spoedig mogelijk.