U bent hier:

Led lichtslang, wit of gekleurd, in elke gewenste maat

Onze dimbare en kleurrijke ledslangen zijn prachtig als indirecte sfeerverlichting. Voor de hoofdverlichting kunt u het beste koele witte lichtslangen gebruiken. We hebben ook een volledig waterdichte lichtsnoer die u gerust buiten in de tuin of op het balkon kunt monteren. Een lichtslang is niet hetzelfde als een led strip. Een lichtslang is rond en dikker en stugger dan een led strip. De leds hebben een lagere lichtopbrengst en een minder lange levensduur.

Witte led strips als hoofdverlichting

De witte ledslang bevat leds van het type 3528. Deze hebben een zeer laag energieverbruik. Ook is hun levensduur gegarandeerd langer dan die van spaarlampen. Witte lichtsnoeren zijn verkrijgbaar met 60 of met 120 leds per meter. Het verbruik hiervan is respectievelijk 4,8 en 9,6 watt per meter. De strips met 120 leds per meter kunt u door de zeer hoge lichtopbrengst prima gebruiken als hoofdverlichting. Maar omdat u ze kunt dimmen, komen ze ook als sfeerverlichting uitstekend tot hun recht.

Bekijk onze oplossingen:

Gekleurde led lichtslang

De RGB lichtslang led is uitgevoerd met 30 RGB leds per meter van het krachtige type 5050. Ondanks de hoge lichtopbrengst is het verbruik van deze krachtige leds toch maar 14,4 watt per meter. De RGBW led lichtslang bevat zowel RGB- als warm witte leds en is daarmee de meest veelzijdige led strip in ons assortiment.

Bekijk onze led strips:

Mooie en degelijke 'waterproof' afwerking

Ledslangen worden afgewerkt met een siliconen laag, die de leds beschermt tegen stof en vocht. De beschermlaag zorgt ook meteen voor een prettige, diffuse spreiding van het licht. Meer over de waterdichtheid van ledstrips, leest u in de blog "waterdichte ledstrips".

Wilt u meer weten over een lichtsnoer led, of bent u op zoek naar een flexibele led, goedkope led, led plakstrip of naar iets anders? Neem contact met ons op en wij helpen u zo spoedig mogelijk.