U bent hier:

Lichtsnoer led bestellen? Dat doet u bij LedstripKoning.nl

Met onze led lichtsnoeren haalt u elke keer meer sfeer in huis. De gekleurde en witte ledstrips met 60 leds per meter zorgen voor een zachte egale lichtspreiding. Het lichtsnoer led met 120 leds per meter heeft een zeer hoge lichtopbrengst en kan ook prima gebruikt worden als hoofdverlichting

Dimbaar

Een lichtsnoer led is uitstekend dimbaar met behulp van de speciaal hiervoor bestemde dimmers. Hiermee kunt het licht zonder flikkeringen en trillingen dimmen. U kunt kiezen uit verschillende soorten dimmers:

  • Snoerdimmers
  • Dimmers met afstandsbediening
  • En (draadloze) muurdimmers

U kunt bij ons ook een wifimodule bestellen, zodat u de verlichting met uw smartphone of tablet kunt bedienen.

Wit en RGB lichtsnoer led

De witte ledstrips hebben puntjes van het type 3528. Deze lampjes hebben een zeer laag energieverbruik en een gegarandeerde lange levensduur. Het witte lichtsnoer led is verkrijgbaar met 60 leds per meter of met 120 leds per meter. Het verbruik hiervan is respectievelijk 4,8 en 9,6 watt per meter. Het gekleurde lichtsnoer led is uitgevoerd met 30 krachtige RGB leds per meter van het type 5050. Ondanks de hoge lichtopbrengst is het verbruik van deze krachtige leds toch maar 14,4 watt per meter.

Mooie en degelijke 'waterproof' afwerking

U kunt ervoor kiezen om een lichtsnoer led af te werken met een siliconen laag (IP65). Deze coating beschermt de ledjes tegen vocht en zorgt ervoor de dat strip steviger wordt, maar niet zijn flexibiliteit verliest. Last but not least zorgt de coating ook voor een prettige spreiding van het licht.

Wilt u meer weten over een led slang, of bent u op zoek naar een flexibele led, goedkope led, een led plakstrip of iets anders? Neem contact met ons op en wij helpen u zo spoedig mogelijk.