Nu besteld, zondag in huis
5 jaar garantie
Grote eigen voorraad
Gratis verzending vanaf € 20,- NL en BE
Klantbeoordeling 9.1
LedstripKoning
 • Bekijk alle verlichting
  • Led strips
   Led strips
   Complete led strip sets, losse strips en losse onderdelen. Uitgebreid assortiment.
  • Led profielen
   Led profielen
   Aluminium profielen voor led strips. Verkrijgbaar in lengtes van 1 t/m 4 meter.
  • Slimme verlichting
   Slimme verlichting
   LED lampen, spots en strips bedienen met de smartphone en tablet. Android en iPhone App.
  • Bouwlampen
   Bouwlampen
   Uitgebreid assortiment LED bouwlampen. Voor particulier en professional.
  • Solar tuinverlichting
   Solar tuinverlichting
   Nieuwste generatie LED buitenlampen op zonne-energie. Hoge kwaliteit solar verlichting.
  • SmarthomeKoning
   SmarthomeKoning
   Alles voor uw smart home. Eenvoudig te bedienen met één gratis app.
Daarom
LedstripKoning
Klantbeoordelingen
van
Feedback Company

Ledstrip studio

Ledstrips zijn een veelzijdige en energiezuinige manier om uw studio te verlichten. Stel u voor dat u uw studio binnenloopt en meteen in de juiste sfeer komt door de ledstrips die de ruimte perfect verlichten. Of u nu een muziekstudio, fotostudio of een creatieve werkruimte heeft, ledstrips kunnen de sfeer en functionaliteit van uw studio naar een hoger niveau tillen. In deze blog ontdekt u hoe ledstrips verschillende studio's hebben getransformeerd en krijgt u inspiratie voor uw eigen ruimte.

Toepassingsmogelijkheden in verschillende studio's:

Muziekstudio

Bekijk deze studio eens van onze klant. Hier hebben ze de hele studio voorzien van RGB ledstrips achter de panelen op de muur. Dankzij de RGB ledstrips creëert u een dynamische sfeer in deze studio die u op elk moment kunt aanpassen. Daarnaast ziet dit er gewoon heel tof uit!

Muziekstudio

Fotostudio

Ook in een fotostudio kunnen ledstrips perfect gebruikt worden als verlichting. Zo kunt u in de studio dual white ledstrips gebruiken langs de randen van het plafond en voor de achtergrond. Hiermee kunt u kiezen uit warme sfeer verlichting of functionele natuurlijke verlichting. Daarnaast helpen deze ledstrips met het minimaliseren van schaduw en een gelijkmatige belichting, wat zorgt voor een mooie foto.

Fotostudio

Creatieve werkruimte

Niet alleen in de studio’s die we eerder hebben benoemd, maar ook in verschillende creatieve werkruimtes zijn ledstrips erg prettig. De ledstrips creëren een inspirerende, maar ook een functionele omgeving. Wilt u weten wat er mogelijk is voor uw studio of werkruimte dan kunt u altijd contact opnemen met ons team. 

Creatieve werkruimte

De voordelen van ledstrips in een studio

Ledstrips bieden een hoop voordelen in uw studio. Ze zijn energiezuinig en hebben een lange levensduur. Hiermee bespaart u kosten en heeft u weinig onderhoud. Omdat ledstrips zo veelzijdig zijn, kunt u het precies maken zoals u wilt in uw studio. Met dimbare en kleurveranderende opties kunt u eenvoudig de sfeer aanpassen aan uw behoeften. Daarnaast geven ledstrips uw studio een moderne en professionele uitstraling, wat ook een positieve indruk geeft aan uw bezoekers en klanten. Kortom, ledstrips zijn een veelzijdige en efficiënte oplossing voor uw studio.

Installatietips

Als u overweegt om ledstrips in uw eigen studio te installeren, zijn er een paar tips die u in gedachten kunt houden. Zorg ervoor dat de ledstrips op een glad en schoon oppervlak worden aangebracht voor een optimale hechting. Kies een geschikte voedingsbron die voldoende vermogen levert voor de totale lengte van de ledstrips. Zorg ook dat u de juiste bediening kiest zodat u uw ledstrip kunt dimmen of van kleur kunt veranderen als u dat wilt. Ons team staat klaar om u te helpen bij uw keuze

Conclusie

Het toevoegen van ledstrips aan uw studio kan niet alleen de sfeer verbeteren, maar ook als functionele verlichting dienen. Laat u inspireren door de mogelijkheden. Overweeg de veelzijdigheid en voordelen van ledstrips bij het plannen van uw volgende studioverlichtingsproject. Uw studio verdient de perfecte sfeer, en ledstrips kunnen daarbij helpen.

Wilt u meer informatie? Zakelijke klanten kunnen contact opnemen met onze accountmanagers voor persoonlijk advies en maatwerkoplossingen. Particuliere klanten kunnen terecht bij onze klantenservice voor meer informatie en ondersteuning. 

Robin

Laura+3173-7041101
Ma t/m vr van 9.00 tot 22.00 uur
Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur
Zondag van 12.00 tot 17.00 uur