Nu besteld, morgen in huis!
5 jaar garantie
Grote eigen voorraad
Gratis verzending vanaf € 20,- NL en BE
Klantbeoordeling 9,2
LedstripKoning
 • Bekijk alle verlichting
  • Led strips
   Led strips
   Complete led strip sets, losse strips en losse onderdelen. Uitgebreid assortiment.
  • Led profielen
   Led profielen
   Aluminium profielen voor led strips. Verkrijgbaar in lengtes van 1 t/m 4 meter.
  • Slimme verlichting
   Slimme verlichting
   LED lampen, spots en strips bedienen met de smartphone en tablet. Android en iPhone App.
  • Bouwlampen
   Bouwlampen
   Uitgebreid assortiment LED bouwlampen. Voor particulier en professional.
  • Solar tuinverlichting
   Solar tuinverlichting
   Nieuwste generatie LED buitenlampen op zonne-energie. Hoge kwaliteit solar verlichting.
webwinkelkleur
Daarom
LedstripKoning
Klantbeoordelingen
van
Feedback Company

Vitrinekast verlichting - praktisch en sfeervol

De juiste vitrinekast verlichting kan een wereld van verschil maken. Er zijn voldoende mogelijkheden, uw creativiteit kent geen grens. Vitrinekast verlichting zorgt niet alleen voor meer sfeer, maar is ook heel erg functioneel. In dit artikel bespreken we een aantal mogelijkheden, zodat u inspiratie kunt opdoen en wellicht aan de slag gaat met uw eigen project!

Soorten ledverlichting voor vitrinekasten

Led strips voor vitrinekasten

Met ledstrips voor vitrinekasten heeft u veel mogelijkheden. Ledstrips zijn veelzijdig en kunnen subtiel en gelijkmatig licht verspreiden en dat terwijl de ledstrip netjes wordt verborgen. De ledstrips voor een vitrinekast zijn beschikbaar in diverse kleurtemperaturen, waaronder warm wit, koud wit, RGB en combinaties daarvan. Het gebruik van ledstrips in een vitrinekast biedt de flexibiliteit om de sfeer aan te passen aan uw voorkeuren. Ze kunnen langs de randen van de kast worden gemonteerd voor een indirecte gloed of in de planken voor een uniek effect.

Welke LED Strips zijn geschikt voor in een vitrinekast?

Bij het kiezen van ledstrips voor uw vitrinekast is het belangrijk om te letten op enkele factoren, zoals de helderheid, kleurtemperatuur en het aantal lumen van de leds. Voor vitrinekasten raden we aan om goed te bedenken waar u de ledstrip wilt plaatsen en wat u er mee wilt behalen. 

Spots voor gerichte verlichting

Spots zijn ideaal voor het accentueren van specifieke items in uw vitrinekast, zoals sieraden, kunstwerken of waardevolle verzamelobjecten. Spots zijn verkrijgbaar met verschillende lichthoeken. Dit maakt het mogelijk om bepaalde objecten te benadrukken, terwijl andere in de schaduw blijven of juist alles te verlichten als u dat wilt

Kastverlichting

Op WifilampKoning bieden we ook speciale kastverlichting aan. Dit kan ook een mooie mogelijkheid zijn voor uw vitrinekast verlichting. Dit is plug en play verlichting op batterij. Dat wil zeggen dat u geen uitgebreide kennis of lastige installatie nodig heeft. U hoeft hem alleen maar op te hangen en aan te zetten

De Voordelen van vitrinekast verlichting

Waarom zou u voor led vitrine verlichting kiezen? Hier zijn enkele voordelen op een rij:

Energiezuinig: leds verbruiken veel minder energie dan traditionele gloeilampen, wat resulteert in lagere energiekosten.

Lange levensduur: leds gaan aanzienlijk langer mee dan conventionele verlichting, wat betekent dat u minder vaak lampen hoeft te vervangen.

Geen warmteafgifte: leds produceren weinig tot geen warmte, wat voorkomt dat u tentoongestelde items beschadigd raken door hitte.

Dimbaarheid: ledverlichting kan vaak worden gedimd, waardoor u de helderheid naar wens kunt aanpassen.

Mogelijkheid tot maatwerk: ledverlichting kan worden aangepast aan de afmetingen en esthetiek van uw vitrinekast.

Conclusie

Vitrinekast verlichting is een belangrijke factor voor de uitstraling van uw interieur. Het zorgt ervoor dat de tentoongestelde items goed zichtbaar zijn en dat de kast een sfeervolle plek wordt. Er zijn verschillende soorten verlichting voor vitrinekasten beschikbaar, zoals ledstrips, spots en kastverlichting. De keuze voor de juiste verlichting hangt af van uw persoonlijke voorkeur en de stijl van uw interieur.

Bij LedstripKoning vindt u een ruim assortiment aan ledstrips, spots en andere verlichting voor vitrinekasten. Onze klantenservice helpt u graag bij het kiezen van de juiste verlichting voor uw vitrinekast. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies.

+3173-7041101
Ma t/m vr van 9.00 tot 22.00 uur
Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur
Zondag van 12.00 tot 17.00 uur