Winnaar Fotoactie Oktober 2017

In oktober j.l. heeft LedKoning van alle inzendingen dit project gekozen als winnaar van onze fotoactie. Zowel de foto's als het resultaat waren zo goed gelukt dat wij niet om dit project heen konden. Goed bedacht, goed uitgevoerd, prachtig effect! Kortom, een terechte winnaar van €75,- shoptegoed bij alle onderdelen van de LedKoning. Gefeliciteerd, beste heer Vandijck!

Trapverlichting RGBW - bovenaanzicht groen

Inzending klant: 

Inmiddels onze trapverlichting afgewerkt met behulp van jullie producten, zie foto's. Het resultaat is zeer geslaagd, we zijn zelf erg tevreden en ook als we bezoek hebben zijn mensen erg onder de indruk van de aangename en praktische verlichting. Bedankt ook voor de steeds goede service, in de toekomst plan ik zeker en vast nog meer ledprojecten met jullie producten!

Tip LedKoning:

In dit project heeft onze klant alles zelf bedacht en natuurlijk uitgevoerd. Wilt u dit ook voor uw trap, dan kunnen wij u hierin adviseren. Neem dan contact met ons op via mail (info@ledstripkoning.nl) of wellicht nog beter via telefoon (073-7041100). Wij helpen u graag aan uw eigen trapverlichting!Meer afbeeldingen van deze trapverlichting:

Trapverlichting RGBW - montage
Trapverlichting RGBW - vooraanzicht warm wit
Trapverlichting RGBW - vooraanzicht wit
Trapverlichting RGBW - zijaanzicht wit
Trapverlichting RGBW - bovenaanzicht wit (uitgezoomd)
Trapverlichting RGBW - bovenaanzicht wit
Trapverlichting RGBW - bovenaanzicht rood
Trapverlichting RGBW - bovenaanzicht groen
Trapverlichting RGBW - vooraanzicht blauw
Trapverlichting RGBW - vooraanzicht rood
 
 
+3173-7041101
Ma en Vrij: 9.00 - 18.00 uur
Di t/m do: 9.00 - 22.00 uur
Zaterdag: 9.00 tot 17.00 uur