Tuinverlichting

Led tuinverlichting

Plan: Ledstrips in border

In de borderrand in onze tuin willen we LED-verlichting verwerken. Ik wil kunnen variëren in kleurenschema's met strips onder de gehele rand. Tevens willen wij het geheel eenvoudig kunnen bedienen met Iphone en afstandsbediening. Als lampen in de tuin overwegen we een aantal RGBW Wifi led tuinspots. We willen niet dat alle lampen altijd gelijktijdig dezelfde kleur moeten hebben. We willen de kleur dus per lamp kunnen inregelen.

Advies uitvoering: IP67 ledstrips

Borderrand
We hebben speciale tuin ledstrips. De strips zijn geheel vochtbestendig uitgevoerd (IP67), maar als u hem in wilt korten is dit ook geen enkel probleem. U lijmt simpelweg een eindkapje op de afgeknipte strip en hij is direct weer geschikt voor buitengebruik. Deze ledstrips zijn voorzien van watervaste schroefstekkers aan beide uiteinden. Hiermee verbindt u de strips aan elkaar zodat u de juiste lengte kunt maken of de hoek om wilt. Het einde knipt u af en voorziet u van een eindkapje; de strip is nu op maat. Omdat de strips los verkrijgbaar zijn in lengtes van 1, 1.5, 2.5 en 5 meter, kunt u altijd tot de gewenste lengte komen. Een complete set van 7,5 meter wordt geleverd met een passende adapter, 1 strip van 5 meter, 1 strip van 2,5 meter en als bediening kiest u de Luxe Touch RF 4-zone afstandsbediening + WIFI. Hier kunt u nog een losse strip van 1 meter bij plaatsten voor het laatste stukje border.

Tuinspots

Met de afstandsbediening en wifi module, die bij de strips geleverd worden, heeft u 4 zones tot uw beschikking. Deze 4 zones kunt u afzonderlijk van elkaar bedienen en instellen, of naar keuze tegelijkertijd. Per zone kunt u een onbeperkt aantal lampen en strips koppelen, maar alles in die zone kleurt hetzelfde. Door het toevoegen van een extra wifi module, voegt u tevens 4 extra zones toe. Binnen de app kunt u vervolgens kiezen welke wifi module u wilt gebruiken. Deze kunt u ook een naam geven, zoals 'Border', 'Spots' etc.Meer afbeeldingen van ledstrips in deze tuin:

Led tuinverlichting -1-
Led tuinverlichting -2-
Led tuinverlichting -3-
Led tuinverlichting -4-
Led tuinverlichting -5-
 
 
 
+3173-7041101
Ma en Vrij: 9.00 - 18.00 uur
Di t/m do: 9.00 - 22.00 uur
Zaterdag: 9.00 tot 17.00 uur