Vogelhuisje verlicht

ledstrip op batterij voor buiten

Vraag: Led strip verlichting voor vogelhuisje

"Ik ben een vogelhuisje aan het nabouwen en zou daar graag verlichting in bouwen. Aangezien er geen stroompunt in de buurt is zal ik dat met een accu of batterijen moeten doen. Wat ik nodig heb is 1 meter Led strip warm wit (IP65) met veel leds zodat ik voldoende licht heb om naar mijn wens te dimmen, 1 accu of batterypack en 1 afstandsbediening met de mogelijkheid aan/uit + dimmen.

Ben ik nog iets vergeten wat ik nodig heb? Graag zie ik uw voorstel tegemoet."

Onze klantenservice heeft deze meneer een passende offerte toegestuurd met daarin alle benodigde materialen in één overzicht. Handig, want deze ontvangt u in de mail en is gekoppeld aan een gevuld winkelmandje met al deze materialen, zodat u direct af kan rekenen mocht u dat willen. 

"Op 4 maart 2019 heb ik een e-mail gestuurd naar de Ledstripkoning  waar in ik vertelde wat ik zou maken en aangezien ik geen verstand heb van ledverlichting wou ik van hun expertise gebruik maken wat voor mij geschikt zou zijn. Ik vertelde hun dat ik geen stroompunt daar had en dat het voldoende licht nodig had om te kunnen dimmen naar mijn wensen. De andere dag had ik een offerte op maat in huis voor wat  ik nodig had en een led strip, accu, voedingskabel, afstandsbediening niets meer en niets minder dan ik nodig had en niet duur ook niet onbelangrijk top zaak!" - aldus Dhr. Koster Meer afbeeldingen van dit project:

led strip op accu warm wit
warm witte led strip op batterij
warm witte ledstrip op accu
+3173-7041101
Ma en Vrij: 9.00 - 18.00 uur
Di t/m do: 9.00 - 22.00 uur
Zaterdag: 9.00 tot 17.00 uur