Led strip met afstandsbediening kopen

We wisten het al langer, led strips zijn in! Zet een willekeurig woonprogramma aan of sla een woonblad open en u ziet ze voorbij komen. Dit komt onder andere door de veelzijdigheid van led strips. Je kunt ze op allerlei plekken monteren en voor allerlei doeleinden gebruiken. Bent u op zoek naar een ledstrip met afstandsbediening? Bekijk ons ruime assortiment aan complete Plug & Play sets! 


Ledstrip met afstandsbediening in diverse kleuren

Bij LedstripKoning vinden we het belangrijk om kant-en-klare led verlichting pakketten te bieden, zodat u niet alles zelf bij elkaar hoeft te zoeken. Daarom bieden we bij alle kleuren led strips behalve losse strips ook complete sets van ledstrips met afstandsbediening. Bij zo’n complete led strip set kunt u kiezen voor een snoerschakelaar, maar ook voor een led strip afstandsbediening. U kunt de led strip met afstandsbediening helemaal naar uw zin instellen: u kunt kleuren mengen, een programma afspelen, of de led strip dimmen.

De complete sets waarbij u een ledstrip met afstandsbediening kunt bestellen zijn er in diverse soorten en maten. We bieden led strips in diverse wittinten, namelijk Koud Witte ledstrips, Helder Witte led strips en Warm Witte led strips. Voor een combinatie van deze drie wittinten kiest u voor ‘Dual White’ led strips. Bent u meer geïnteresseerd in kleur? Kies dan voor RGB ledstrips, RGBW led strips of RGBWW led strips. ‘RGB’ staat voor de kleuren rood, groen en blauw, welke u mengt met behulp van de afstandsbediening. Indien u kiest voor ‘RGBW’ led strips kunt u de 3 kleuren via de led strip afstandsbediening tevens mengen met Warm Wit, indien u kiest voor RGBWW kunt u ze via de led strip afstandsbediening mengen met Warm Wit én Koud Wit. 

1 meter Dual White

BASIC - complete set

32,95
Dual White: instelbaar wit
30+30 leds p/m - Basic
Compleet en Plug & Play

1 meter ledstrip Helder Wit

Pro 240 - complete set

32,95
240 leds p/m - extra helder
Complete set - 24V
Krachtig, dimbaar licht

1 meter led strip Koud Wit

BASIC - complete set

19,95
60 leds p/m - puur wit
Geheel complete set - 12/24V
Sfeervol dimbaar licht

1 meter RGB led strip

BASIC - complete set

21,95
30 leds p/m - RGB multicolor
Complete set - 12V en 24V
Sfeervolle, dimbare led strip

1 meter RGBWW led strip

PREMIUM - complete set

60,95
RGB multicolor + Dual White
60 leds 5-in-1 per meter
Krachtige led strip - dimbaar

1 meter ledstrip Helder Wit

BASIC - complete set

19,95
60 leds p/m - helder wit licht
Complete set - 12V en 24V
Neutrale, dimbare led strip

1 meter led strip Warm Wit

Basic | complete set

19,95
60 leds p/m - écht warm wit
Dimbaar - 12V en 24V
Lichtsterkte: 350 lumen p/m

1 meter RGBW led strip

BASIC - complete set

38,95
RGB multicolor + Warm Wit
36 leds 4-in-1 per meter
Sfeervol, dimbaar licht

Basic, Premium of Pro led strips bedienen op afstand

Behalve uit diverse kleuren kunt u bij ons kiezen uit verschillende typen led strips met afstandsbediening. Hierbinnen vallen twee variabelen. De eerste is het aantal leds per meter. U kiest tussen ‘Premium’ led strips, met een hoog aantal leds per meter en ‘Basic’ led strips, met een minder hoog aantal leds per meter. De Premium led strips bieden een meer egale lichtlijn. Sinds kort bieden we bij sommige kleuren en wittinten tevens ‘Pro led strips’. Deze led strips bieden een nóg hoger aantal leds, waardoor een bijzonder strakke en chique lichtlijn ontstaat. Deze pro LED strips zijn bijvoorbeeld voor professionele aankopen of veeleisende gebruikers populair. 

De tweede variabele is de waterdichtheid. Wilt u led strips met afstandsbediening monteren in een vochtvrije ruimte, dan kiest u de gewone IP20 led strips. Als ze in aanraking kunnen komen met vocht kiest u voor de spatwaterdichte IP65 strips of volledig waterdichte IP67 strips. 

Bij alle variabelen is de led verlichting te besturen met een bijpassende afstandsbediening. Het is wel van belang om de afstandsbediening zelf niet in aanraking te laten komen met water.

Welke afstandsbediening past bij mijn led verlichting?

Wanneer u bij ons een complete set bestelt, kiest u behalve voor het aantal leds per meter en de gewenste waterdichtheid ook een afstandsbediening naar wens. De led strips afstandsbedieningen bestaan namelijk in vele soorten en maten. Bij de meerkleurige led strips heeft u uitgebreide mogelijkheden. We bieden draagbare led strip afstandsbedieningen maar ook wandpanelen. U kunt kiezen voor een ledstrip afstandsbediening met knoppen en/of met touch-functie. Sommige led strip bedieningen zijn voorzien van veel opties en kleurprogramma’s, andere afstandsbedieningen hebben er slechts enkelen.

Bij de enkele kleur led strips zijn de mogelijkheden minder uitgebreid, omdat u deze enkel kunt dimmen. Maar bij de enkele kleur led strips kunt u net als bij de meerkleurige led strips wel kiezen tussen voor een bediening met knoppen of voor een afstandsbediening met touch-functie. 

Led strips met app via Wifi module 

Behalve voor een afstandsbediening kunt u bij al onze complete led strip sets kiezen voor een Wifi module. Deze Wifi module zorgt ervoor dat u de led strip met app kunt bedienen. Zo kunt u simpelweg uw telefoon of tablet gebruiken voor de besturing van uw led strips, in plaats van een speciale led strip afstandsbediening. We noemen een led strip op Wifi ook wel ‘slimme verlichting’. Helemaal van deze tijd!

Wifi set 1 t/m 10 meter

RGBW led strip - BASIC

76,95
36 RGBW 4-in1 leds p/m
APP voor Apple en Android
Incl. adapter en controller

Wifi set 11 t/m 20 meter

RGBW led strip - BASIC

236,95
36 RGBW 4-in1 leds p/m
APP voor Apple en Android
Incl. adapter en controller

Wifi set 1 t/m 10 meter

RGBW led strip - PREMIUM

87,95
72 RGBW 4-in-1 leds p/m
APP voor Apple en Android
Incl. adapter en controller

Wifi set 11 t/m 20 meter

RGBW led strip - PREMIUM

0 star(s)
322,95
72 RGBW 4-in-1 leds p/m
APP voor Apple en Android
Incl. adapter en controller
+3173-7041101
Ma en Vrij: 9.00 - 18.00 uur
Di t/m do: 9.00 - 22.00 uur
Zaterdag: 9.00 tot 17.00 uur