U bent hier:

LED STRIPS RGBW | multicolor + warm wit

Kies een categorie

Met de multicolor RGBW ledstrip kunt u uw woning in echt elke kleur verlichten! Daarnaast bevat de led strip ook warm witte leds. Dat maakt de RGBW ledstrip veelzijdiger dan de RGB lichtsnoeren. Daarmee kunt u ook proberen wit licht te mengen. Maar het blijft bij een benadering. De meest veelzijdige led strip is onze RGBWW led strip. Hier beschikt u namelijk naast de RGB kleuren, ook over warm én koud wit licht.

RGBW multicolor, een veelzijdige led strip

Met RGBW led strips mengt u een passende kleur voor elk moment. U kunt kiezen voor warme tinten, of juist een koele kleur creëren. U kunt het licht dimmen tot de gewenste sterkte. Maar wilt u even een boek lezen of een bordspel spelen? Dan kan dat ook. Dan kiest u gewoon voor de warm witte verlichting. De multicolor RGBW led strip is dus een zeer veelzijdige ledverlichting.

Complete sets multicolor RGBW

Onze klanten zijn altijd erg enthousiast over onze kant-en-klare RGBW ledstrip sets. We hebben ook een complete RGBW set voor u samengesteld. De set bestaat uit een multicolor RGBW led strip met afstandsbediening en adapter. U bepaalt zelf de lengte van de ledstrip die u nodig heeft. LedstripKoning biedt u lengtes aan t/m 50 meter. Maar onze led strips zijn ook los verkrijgbaar ».

Zuinige multicolor led verlichting

Led verlichting gaat veel langer mee dan gloeilampen, spaarlampen of tl-buizen. Bovendien zijn led strips superzuinig. Multicolor RGBW ledstrips bevatten 72 leds per meter van het type 5050. Dit zijn erg krachtige leds. Toch verbruiken ze maar 16,8 watt per meter. Wilt u dus een steentje bijdragen aan een groenere aarde én vriendelijk zijn voor uw energierekening? Dan is led verlichting absoluut aan te raden. 

+3173-7041101
Ma en Vrij: 9.00 - 18.00 uur
Di t/m do: 9.00 - 22.00 uur
Zaterdag: 9.00 tot 17.00 uur