U bent hier:

RGBW Pro led strips

Maak uw keuze:

RGBW Pro kenmerkt zich door het feit dat er een zeer goede kwaliteit led op de ledstrip zit, namelijk de Epistar SMD 5050. De 96 Epistar leds per meter zorgen ervoor dat de lichtopbrengst zeer hoog is, zodat de strip erg geschikt is voor de professionele gebruiker. U heeft de keuze uit een RGB strip met warm witte of helder witte tint. 

  • Professionele RGBW ledstrips met 96 leds p/m
  • Meerdere bedieningsmogelijkheden
  • Complete sets en losse strips beschikbaar
  • Tot wel 10 meter in één lange lengte
  • Keuze uit Warm wit en Helder wit in combinatie met RGB
  • Waterdichte opties

RGBW Pro: voor de professional en veeleisende gebruiker

RGBW Pro ledstrips zijn uitermate geschikt voor professioneel gebruik binnen- en buitenshuis. De zeer hoge lichtopbrengst van de strips en het feit dat ze dimbaar zijn, geeft tal van mogelijkheden. De hoge lichtopbrengst komt door de krachtige 96 leds p/m. We hebben reeds complete sets met keuze opties voor u samengesteld. Deze sets bevatten alles wat u nodig heeft om de ledstrip correct aan te sluiten en te bedienen. Wilt u liever alles liever zelf samenstellen of wilt u uw huidige verlichting uitbreiden? Dat is ook mogelijk. Alle losse strips, voedingen en bedieningen zijn ook los verkrijgbaar.

De RGBW Pro bestaat uit 96 Epistar SMD 5050 leds per meter. Dit type led dankt haar naam aan het feit dat de individuele leds een diameter van 5 mm hebben. Dit betekent dus dat de leds zeer nauw op elkaar zitten en een hoge lichtopbrengst kunnen leveren.

Multicolor en Warm Wit

Naast de RGBW Pro strip met helder wit is er ook een RGBW Pro strip beschikbaar met warm wit. Hiermee heeft u dezelfde mogelijkheid om iedere kleur te maken. Deze RGBW strip heeft echter niet het functionele helder wit, maar het sfeervolle, gezellige warm wit. Handig voor als u niet iets wilt uitlichten, maar de ruimte een gezellige uitstraling wilt geven. 

Multicolor en Helder Wit

Één van de 2 soorten RGBW Pro led strips kan naast alle kleuren ook de wit tint helder wit creëren. Ideaal als u behalve kleur ook soms wilt afwisselen met een functionele witte tint. Helder wit is namelijk uitermate geschikt om bijvoorbeeld bij te klussen of lezen. Als u een winkel heeft, kan u met de helder witte tint uw producten of andere zaken uitlichten. Tegelijk heeft u de mogelijkheid om een perfecte sfeer te creëren die bij uw winkel past, omdat u iedere kleur kunt maken.