U bent hier:

Ledstrips voor speciale toepassingen

In de categorie Speciale leds vindt u samengestelde en complete led strips sets voor specifieke situaties. Omdat de led strip een technisch product is, kan het soms uitdagend zijn om de juiste onderdelen bij elkaar te vinden.

Complete led strips sets voor iedere toepassing

WIj durven onszelf zeker een specialist te noemen op het gebied van ledstrips. Met veel plezier hebben wij dan ook al het benodigde denkwerk reeds voor u gedaan. Door het maken van slimme combinaties, het zorgvuldig selecteren van de juiste componenten en door goed te luisteren maar de klant, vindt u hier een uitgebreid aanbod led strip sets.

Led strips voor buiten

Speciale led strips zijn eigenlijk alle standaard led strips, maar dan zo geconfigureerd dat ze in specifieke situaties kunnen worden toegepast. Zo zijn er ledstrips voorzien van een coating, een soort beschermlaag, om deze waterdicht te maken. Deze hebben wij uitgerust met een handig montagesetje waarmee u in een handomdraai alle verbindingen, indien nodig, waterdicht maakt. Hierdoor zijn deze led strips niet alleen geschikt als aquarium led verlichting, maar ook als tuinverlichting

Nog meer speciale led strip sets

Soms beschikt men niet altijd over een stroompunt. In die gevallen is het handiger om een ledstrip op accu of batterij toe te passen. U blijft dan mobiel en flexibel zonder aan een stopcontact vast te zitten of met lange verlengkabels te hoeven werken. En soms is er juist al een speciale voeding aanwezig. Denk dan bijvoorbeeld aan de USB poort van een computer of TV. In de meeste gevallen sluit u hier zo onze welbekende TV ledstrips op aan. Ook aan verlichting voor in de PC is gedacht. Onze PC ledstrips sluit u direct aan op de voeding.

+3173-7041101
Ma en Vrij: 9.00 - 18.00 uur
Di t/m do: 9.00 - 22.00 uur
Zaterdag: 9.00 tot 17.00 uur