U bent hier:

Tuinverlichting led strips

Kies een categorie of lees verder voor meer informatie over de tuinverlichting.

Een kant en klaar led strip systeem speciaal ontwikkeld om buiten te plaatsen. Werkelijk aan alles is gedacht bij de totstandkoming van dit tuinverlichting assortiment. Zo heeft u de keuze uit zowel multicolor als (warm) witte led strips. Tevens zijn alle strips zo uitgevoerd dat ze op iedere gewenste plek buiten gebruikt kunnen worden.

Een compleet led strip systeem voor buiten gebruik

Tuinverlichting set met RGB led stripVanzelfsprekend vormen de led strips de basis voor dit systeem. Omdat de strips geschikt moeten zijn voor alle weersinvloeden komt er echter meer bij kijken. De bekabeling van de strips moet namelijk ook bestand zijn tegen water. In sommige gevallen kunnen de strips binnen op de stroom worden aangesloten, in andere gevallen niet. Ook hier is rekening mee gehouden. U heeft namelijk de keuze om de niet waterdichte componenten zoals de adapter en eventuele controller (ontvanger van de afstandsbediening), toch buiten te kunnen gebruiken. Deze worden dan in een speciaal hiervoor bedoelde, spatwaterdichte behuizing geplaatst.

Standaard voorzien van alle benodigde accessoires

Elke buiten ledstrip is voorzien van alle benodigde accessoires om ze passend te maken voor iedere situatie. Zo worden de buiten ledstrips geleverd met watervaste siliconenlijm, watervaste krimpkous, eindkapjes en bevestigingsbeugeltjes. De strip zelf is reeds geheel vochtbestendig uitgevoerd (IP67/68), maar als u hem in wilt korten is dit ook geen enkel probleem. U lijmt simpelweg een eindkapje op de afgeknipte strip en hij is direct weer geschikt voor buiten gebruik. Op sommige ondergronden kunt u de lijm zelfs gebruiken om de strip mee te bevestigen. Op andere ondergronden gebruikt u bijvoorbeeld de meegeleverde bevestigingsbeugeltjes.

Eenvoudig aan elkaar te koppelen: bevatten watervaste (IP67) verbindingen

Alle buiten led strips zijn voorzien van handige Plug&Play verbindingen die u eenvoudig zelf verder waterproof maakt. Op deze manier verbindt u de strips aan elkaar zodat u de juiste lengte kunt maken. Het einde knipt u af en voorziet u van een eindkapje; de strip is nu op maat. Omdat de strips los verkrijgbaar zijn in lengtes van 1, 2, 3, 4 en 5 meter, kunt u altijd tot de gewenste lengte komen. De complete sets hebben we reeds voor u samengesteld en zijn verkrijgbaar in lengtes tot wel 40 meter.

Hoogwaardige, krachtige leds van het merk Epistar, werkend op 24 volt

Al onze tuin led strips zijn dimbaar. Omdat ze zijn voorzien van krachtige, felle leds is dit wel zo handig. Zo is uw tuinverlichting namelijk geschikt als stijlvolle eyecatcher, maar ook als sfeervolle verlichting op een zwoele zomeravond. Om ervoor te zorgen dat de led strips over de gehele lengte over dezelfde, indrukwekkende lichtopbrengst beschikken leveren wij ze standaard in 24 volt. Een bijkomend voordeel hiervan is dat er eenvoudig langere lengtes gemaakt kunnen worden zonder lichtverlies.


Tuinverlichting led strip toepassingen