U bent hier:

Waterdichte led strips voor buiten

Kies een categorie of lees verder voor meer informatie over de ledverlichting voor buiten.

Een kant-en-klaar led strip systeem speciaal ontwikkeld om buiten te plaatsen. Werkelijk aan alles is gedacht bij de totstandkoming van dit tuinverlichtingsassortiment. Zo heeft u de keuze uit zowel multicolor als enkele kleur witte led strips, waaronder ook instelbaar wit (Dual White) en zelfs RGBWW. Alle strips zijn zo uitgevoerd dat ze op iedere gewenste plek buiten gebruikt kunnen worden.

Een compleet led strip systeem voor buiten gebruik

Tuinverlichting set met RGB led strip

Vanzelfsprekend vormen de led strips de basis voor dit systeem. Omdat de strips geschikt moeten zijn voor alle weersinvloeden, komt er echter meer bij kijken. De bekabeling van de strips moet namelijk ook bestand zijn tegen water. In sommige gevallen kunnen de strips binnen op de stroom worden aangesloten, in andere gevallen niet. Ook hier is rekening mee gehouden. U heeft namelijk de keuze om een DriBox toe te voegen aan uw set. Deze kunt u gebruiken voor zowel de voedingsadapter, alsook de eventuele controller (ontvanger van de afstandsbediening). Met deze waterdichte box kunt u alle randapparatuur droog buiten plaatsen.

Standaard voorzien van alle benodigde accessoires

Elke buiten ledstrip is voorzien van alle benodigde accessoires om ze passend te maken voor iedere situatie. Zo zit er bij iedere strip een tube watervaste siliconenlijm, eindkapjes en bevestigingsbeugeltjes. De strip zelf is reeds geheel vochtbestendig uitgevoerd (IP67), maar als u hem in wilt korten, is dit geen enkel probleem. U lijmt simpelweg een eindkapje op de afgeknipte strip en hij is direct weer geschikt voor buiten gebruik. Op sommige ondergronden kunt u zelfs de lijm gebruiken om de strip te bevestigen. Op andere ondergronden gebruikt u bijvoorbeeld de meegeleverde bevestigingsbeugeltjes.

Eenvoudig aan elkaar te verbinden: voorzien van handige koppelstekkertjes

U verbindt langere lengtes eenvoudig aan elkaar met de koppelstekkertjes. De buitenledstrips worden geleverd inclusief accessoires om de verbindingen waterdicht af te sluiten. Omdat de strips verkrijgbaar zijn in lengtes van hele meters, kunt u altijd tot de gewenste lengte komen.

Hoogwaardige, krachtige leds van het merk Epistar, werkend op 24 volt

Al onze led strips voor buiten zijn dimbaar. Omdat ze zijn voorzien van krachtige, felle leds is dit wel zo handig. Zo is uw buitenverlichting namelijk geschikt als stijlvolle eyecatcher, maar ook als sfeervolle verlichting op een zwoele zomeravond in de tuin. Om ervoor te zorgen dat de led strips over de gehele lengte over dezelfde, indrukwekkende lichtopbrengst beschikken, leveren wij ze standaard in 24 volt. Een bijkomend voordeel hiervan is dat er eenvoudig langere lengtes gemaakt kunnen worden zonder lichtverlies.

Tuinverlichting led strip toepassingen