U bent hier:

Waterdichte led strips voor buiten

Kies een categorie of lees verder voor meer informatie over led strips voor buiten.

Deze waterdichte led strips vormen unieke tuinverlichting. Er is gebruikt gemaakt van een kant-en-klaar led strip systeem, speciaal ontwikkeld om buiten te plaatsen. Er is werkelijk overal aan gedacht bij de totstandkoming van dit tuinverlichtingsassortiment. Zo heeft u de keuze uit zowel multicolor als enkele kleur witte ledverlichting voor buiten, waaronder ook instelbaar wit (Dual White) en zelfs multicolor RGBWW led strips. Alle tuinverlichting led strips zijn zo uitgevoerd dat ze op iedere gewenste plek in de tuin als buitenverlichting gebruikt kunnen worden. Kortom: de beste keuze voor als uw waterdichte led strips voor buiten wilt kopen. 

Compleet ledstrip systeem voor buiten gebruik

Led strip voor buiten

Vanzelfsprekend vormen de led strips de basis voor dit systeem. Omdat de strips geschikt moeten zijn voor alle weersinvloeden, komt er echter meer bij kijken. De bekabeling van de strips moet namelijk ook bestand zijn tegen water. In sommige gevallen kunnen de strips binnen op de stroom worden aangesloten, in andere gevallen niet. Ook hier is rekening mee gehouden. U heeft namelijk de keuze om een DriBox bij uw ledverlichting set te kopen. Deze kunt u gebruiken voor zowel de voedingsadapter, alsook voor de eventuele controller (ontvanger van de afstandsbediening). Met deze waterdichte box kunt u alle randapparatuur droog buiten plaatsen.

Waterdichte led strips voorzien van benodigde accessoires

Elke buiten ledstrip is voorzien van de benodigde accessoires om uw verlichting te schikken naar iedere situatie. Zo zitten er bij iedere strip een tube watervaste siliconenlijm, eindkapjes en bevestigingsbeugeltjes. De strip zelf is geheel vochtbestendig uitgevoerd (IP67). Als u hem in wilt korten, is dit geen enkel probleem. U lijmt een eindkapje op de afgeknipte strip en hij is direct weer geschikt voor buiten gebruik. Op sommige ondergronden kunt u zelfs de lijm gebruiken om de strip te bevestigen. Op andere ondergronden gebruikt u bijvoorbeeld de meegeleverde bevestigingsbeugeltjes.

Ledstrips voor buiten eenvoudig te verbinden: voorzien van koppelstekkertjes

Wij vinden het belangrijk dat onze led verlichting behalve door de professional ook door de beginner geïnstalleerd kan worden. De ledstrips voor buiten worden geleverd inclusief accessoires om de verbindingen waterdicht af te sluiten. Omdat de strips verkrijgbaar zijn in lengtes van hele meters, kunt u altijd tot de gewenste lengte komen. U verbindt langere lengtes eenvoudig aan elkaar met de koppelstekkertjes.

Tuinverlichting met hoogwaardige 24 volt leds van Epistar

Al onze led strips voor buiten zijn dimbaar. Omdat ze zijn voorzien van krachtige, felle leds is dit wel zo handig. Zo is uw waterdichte LED buitenverlichting namelijk geschikt als stijlvolle gevelverlichting, maar een led slang is ook handig als sfeervolle verlichting op een zwoele zomeravond in de tuin. Om ervoor te zorgen dat de tuinverlichting led strips over de gehele lengte over dezelfde, indrukwekkende lichtopbrengst beschikken, leveren wij ze standaard in 24 volt. Een bijkomend voordeel hiervan is dat er eenvoudig langere lengtes gemaakt kunnen worden zonder lichtverlies.

Tuinverlichting led strip toepassingen