Witte LED verlichting met led strips – Hoe maak ik mijn keuze?

Onze afdeling klantenservice krijgt regelmatig vragen over wittinten. Dat snappen wij heel goed, want de tint die u kiest bepaalt veel. U kunt twijfelen aan de sfeer die de kleur uitstraalt, maar ook over welke wit-tint nu past bij welke ondergrond, in wat voor ruimte en voor welk doel. Om die reden vertellen wij u graag meer over de witkleuren binnen de led verlichting.

Warm Witte led strips - Gezellig, intiem, sfeervol

Warm witte led strips vormen sfeervolle led verlichting. Deze kleur is zeer geschikt voor woonkamers, slaapkamers, decoratieve tuinverlichting of restaurants. Omdat het lichtschijnsel wat meer naar het geel neigt doet het licht warmer aan en biedt het een rustgevende, intieme sfeer. Sfeervolle kledingwinkels en kapsalons maken ook graag gebruik van Warm Wit, omdat men in dat licht een meer egale huid heeft en slanker oogt. Onze kleur Warm Wit is ongeveer 2700 Kelvin.

Populair voor:

  • Decoratieve (tuin)verlichting
  • Sfeervolle verlichting in woonruimtes
  • Verlichting van restaurants en terrassen
  • Verlichting in sfeervolle kledingwinkels en kapsalons
warm wit ledstrip

Helder Witte led strips - Neutraal en praktisch

Helder Wit zit qua warmte tussen Koud en Warm Wit in. Helder Witte led strips worden vaak gebruikt als functionele verlichting in bijvoorbeeld een werkplaats, maar kunnen ook in keukens, badkamers of toiletten zeer mooi tot hun recht komen. Ook voor woonkamers worden Helder Witte led strips trouwens meer dan eens gebruikt, vaak door mensen die twijfelen tussen Warm en Koud Wit. De kleur die wij aanduiden als Helder Wit is ongeveer 4000 Kelvin.

Populair voor:

  • Functionele verlichting
  • Werkplaats verlichting
  • Badkamer-, keuken- en toiletverlichting
ledstrip helder wit 4000K

Koud Witte led strips - Koel, fris, modern

Koud Witte ledstrips hebben een frisse, strakke look. Ze zijn dan ook ‘spierwit’. Deze led strips worden veelal gebruikt om een moderne sfeer te creëren óf voor praktische verlichting. Daarom worden ze vaak ingezet als functionele verlichting in bijvoorbeeld ziekenhuizen of restaurantkeukens. Maar ook voor gebruik in showrooms is Koud Wit licht populair. Daarnaast zien we vaak toepassingen waarbij de Koud Witte led strips een moderne, frisse look in woonruimtes creëren. Denk aan de woonkamer, keuken, badkamer of wc. Vooral op een donkere tegel is het effect erg aantrekkelijk.

Populair voor:

  • Moderne, frisse decoratieve woonverlichting
  • Functionele werkverlichting
  • Showroomverlichting
ledstrips koud wit

Dual White led strips voor variatie

We kunnen ons best voorstellen dat kiezen tussen deze wittinten niet eenvoudig is. U bent immers niet altijd in dezelfde stemming en het licht dient niet altijd voor hetzelfde doel. Des te fijner is het als u de wittinten kunt afwisselen. Daarvoor bestaan Dual White led strips. Deze bevatten zowel Warm Witte als Koud Witte leds. Omdat u hierbij een dimmer ontvangt waarbij u ook een tussentint kunt kiezen, is het tevens mogelijk om hier Helder Wit mee te kiezen. Alle mogelijke witkleuren in 1 led strip dus, wie wil dat nu niet?

Alle kleuren wit ledstrip
+3173-7041101
Ma en Vrij: 9.00 - 18.00 uur
Di t/m do: 9.00 - 22.00 uur
Zaterdag: 9.00 tot 17.00 uur