Zakelijke klant

... worden bij LedstripKoning? Dat kan!

Vele bedrijven gingen u namelijk al voor. De hoogwaardige kwaliteit van onze ledstrips en accessoires, uitstekende service, grote voorraden en supersnelle levertijden sluiten perfect aan bij de hedendaagse markt. Onze ledstrip producten worden veelal Plug&Play  geleverd. Dit is niet alleen praktisch voor de consument, maar juist ook voor de professional, waarvoor efficiëntie een must is. 

LedKoning Zakelijk is voor iedereen met een KvK-nummer die op zoek is naar een persoonlijke en gemakkelijke manier voor zakelijke aankopen. We maken het plaatsen van bestellingen voor u als zakelijke klant zo eenvoudig mogelijk. 

Zakelijke klanten bieden we diverse extra voordelen:

   
Bestellen
U heeft de mogelijkheid om telefonisch of per mail offertes op te vragen, offline én online op rekening te kopen.
  
 
Razendsnelle service
U ontvangt altijd binnen 24 uur na de aanvraag een offerte. U ontvangt uw bestelling, indien op voorraad, nog de volgende dag.
  
Eigen accountmanager
U heeft uw eigen accountmanager. Dat klinkt heel chic, maar is vooral erg gemakkelijk omdat deze op de hoogte is van uw unieke situatie.
  
Korting op maat
Het is mogelijk om in overleg een kortingspercentage af te spreken die direct verwerkt wordt bij uw offline én online bestelling.
  
Achteraf betalen
U heeft de mogelijkheid om achter af te betalen, wel zo handig! Daarbij ontvangt u een factuur voor de boekhouding.
  
Eén account, meerdere gebruikers
U heeft de mogelijkheid om met meerdere gebruikers in te loggen op hetzelfde zakelijke account. Handig als je met meerdere personen de inkoop doet.

Bel of mail uw accountmanager om kennis te maken:

   

LedKoning Zakelijk
T: +316 188 99 666
E: zakelijk@ledkoning.nl

+3173-7041101
Ma en Vrij: 9.00 - 18.00 uur
Di t/m do: 9.00 - 22.00 uur
Zaterdag: 9.00 tot 17.00 uur