Led strips zakelijk gebruik

De professionele, zakelijke gebruiker weet al lang dat LedstripKoning het adres is om de juiste producten voor de juiste prijs te halen. Met een diversiteit aan producten worden de mooiste projecten gerealiseerd. 

Efficiëntie en betrouwbaarheid zijn hierbij altijd belangrijk. De led strips moeten eenvoudig en snel gemonteerd kunnen worden en daarna probleemloos blijven werken. Mocht er onverhoopt iets niet in orde zijn, dan moet je kunnen rekenen op een goede backup. Onze sets staan er om bekend dat ze goed doordacht en plug&play zijn. De producten zijn van hoge kwaliteit en de service is bijzonder goed.

Onderstaande zakelijke projecten zijn hier mooie voorbeelden van!

Led strip toepassingen in de horeca

Brasserie
Schippersstop
Food Truck
Horecazaak
De Witte Leeuw

Led strip toepassingen op kantoor

Receptie
Systeemplafond

Led strip toepassingen in een winkel

Kassabalie
Balie winkel
Showroom badzaak
Schoenenwinkel

Speciale toepassingen led strips

Home studio
Parasolverlichting
Welnesscenter
Beursstand
Overige ter inspiratie

 

Ledstrips kopen voor professioneel en zakelijk gebruik: waar moet ik op letten?

Bij de aanschaf van led strips, die intensief gebruikt worden, is een hoge kwaliteit van groot belang. Door langdurig gebruik worden de strips namelijk maximaal belast. Als u kiest voor de kwaliteit van LedstripKoning en de juiste montage zijn vele problemen te voorkomen. 

Prijsverschillen bij led strips

Led strips worden inmiddels overal aangeboden. Kant-en-klare setjes gaan voor bijzonder lage bedragen over de toonbank. En het mooie is dat de led strips aan de buitenkant er vrijwel allemaal hetzelfde uitzien. Zelfs de gebruikte led types zijn hetzelfde. Toch bepalen de onzichtbare verschillen de kwaliteit en de levensduur. Laat u daarover informeren door de medewerkers van LedstripKoning: zij vertellen u graag waar de verschillen zitten en wat u daarvan merkt. 

Montage in aluminium profielen voor de langste levensduur

Hoe langer een led strip achter elkaar wordt gebruikt, hoe warmer deze zal worden. Hoe warmer een led strip wordt, hoe korter deze meegaat. De ondergrond waarop de strip gemonteerd wordt, bepaalt hoe warm de strips worden en dus ook hoe lang de levensduur zal zijn. Het gaat er om hoe goed de ondergrond de warmte die de led strip produceert kan geleiden. Metaal en aluminium zijn goede geleiders, hout en kunststof zijn dit niet. Vandaar dat alle led strip profielen zijn uitgevoerd in aluminium.

Neem deel aan ons zakelijk klantenprogramma »