Borderverlichting

Led borderverlichting

Vraag: Ledverlichting in een border

Ik wil ledverlichting gaan gebruiken in de tuin. Hierbij zou ik 3 aparte ledstrips nodig hebben: 1 van 8 meter, 1 van 7 meter en 1 van 4 meter. Graag heb ik de mogelijkheid tot het dimmen/kleur regelen en dit alles met een afstandsbediening/telefoon. Nou de vraag: Kan ik met 1 afstandsbediening/ telefoon alle 3 de snoeren tegelijk van kleur laten veranderen/dimmen? Zo ja wat zou ik allemaal nodig hebben en wat zijn de kosten hiervan? 

Antwoord

De maximale lengte van 1 led strip is 5 meter, hierna worden ze gekoppeld. Dit is verder geen probleem, alleen als de strips geheel waterdicht moeten zijn dan is dit wel een aandachtspunt. Kunt u aangeven hoe de strips kunnen worden aangesloten en waar ze worden geplaatst? Met het 4-zone systeem is het heel eenvoudig om alle strips tegelijkertijd (of afzonderlijk) met 1 afstandsbediening of via de App.

Resultaat in beeld
Wilt u het resultaat eens zien in bewegend beeld, klik dan hieronder op het ingestuurd filmpje! U ziet direct de mogelijkheden van een RGB-strip en een van de programma's op de afstandsbediening.+3173-7041101
Ma en Vrij: 9.00 - 18.00 uur
Di t/m do: 9.00 - 22.00 uur
Zaterdag: 9.00 tot 17.00 uur