Milight Wifi LED verlichting

Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft over de werking van de Milight Wifi LED verlichting. Ondanks de eenvoud van het systeem zijn de mogelijkheden namelijk zeer uitgebreid. Door de zorgvuldige en unieke samenstelling van dit systeem door LedstripKoning, bedient u in een handomdraai al uw verlichting direct via de App en/of afstandsbediening.

Al onze Wifi LED verlichting is uitgevoerd in RGBW: multicolor + warm wit. Dit is de meest veelzijdige verlichting. U kunt namelijk kiezen voor sfeervol warm wit of voor het uitgebreide palet RGB kleuren. Hiermee heeft u altijd de beschikking over iedere gewenste kleur en sfeer. Deze strips zijn verkrijgbaar in Basic en premium uitvoering, voor ieder wat wils dus!

Ons assortiment wifi led verlichting van Milight:

Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment Milight producten. Als centraal punt natuurlijk de Wifi module en de afstandsbediening welke worden gebruikt om de verlichting te bedienen. Om de led strips aan te sluiten op het systeem gebruiken we de Milight controllers. Daarnaast hebben we diverse lampen en spots voor binnen én voor buiten.

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Geen paniek! Wij hebben alle producten overzichtelijk gesorteerd. U kunt bij ons terecht als u zelf een set wilt samenstellen, maar ook als u een reeds samengestelde set wilt kopen. Kijk zelf maar:

Wifi led lampen en led strips
MILIGHT: WIFI LED VERLICHTING
Stel zelf samen
MILIGHT: STEL ZELF SAMEN
https://www.ledstripkoning.nl/wifi-led-verlichting/complete-wifi-sets/ _self
MILIGHT: COMPLETE WIFI SETS
Wifi afstandsbediening sets
MILIGHT: COMPLETE AFSTANDSBEDIENING SETS

Bediening: Milight wifi module en/of afstandsbediening

Wifi LED bediening

Om de verlichting te bedienen met de App heeft u de Milight Wifi module nodig. Om de verlichting te bedienen met de afstandsbediening heeft u de Milight Luxe touch RF 4-zone afstandsbediening nodig. U kunt de App en de afstandsbediening ook naast elkaar  gebruiken voor de bediening van de Wifi LED verlichting. 

De app en/of afstandsbediening bieden de volgende mogelijkheden voor alle gekoppelde LED verlichting:

  1. Dimmen: de lichtsterkte is instelbaar
  2. Lichtkleur: stel de kleur in op warm wit of RGB (multicolor)
  3. Programma’s: kies uit 9 programma’s waaronder fade, flash en strobe
  4. Snelheid: de snelheid van de programma’s is instelbaar

Daarnaast zijn er uitgebreide mogelijkheden om de verlichting afzonderlijk of gegroepeerd te bedienen. Hierover leest u verderop meer.

Milight verlichting: Wifi LED lampen en spots, Led strips, led schijnwerpers en led tuinspots

Mi-light LED lampen en spots

Al onze Wifi LED lampen en LED spots zijn voorbereid om bediend te worden door de Milight app en/of afstandsbediening. De Wifi LED lampen zijn verkrijgbaar voor zowel een grote (E27) als kleine (E14) fitting. De LED spot beschikt over de gangbare GU10 fitting. Hierdoor kunt u uw lampen en spots eenvoudig vervangen door de Wifi LED verlichting, direct zonder verdere aanpassing in uw bestaande fitting.

Wifi LED strips RGBW

De ledstrips worden compleet geleverd met een adapter voor in het stopcontact en de controller (ontvanger van de afstandsbediening/app). U sluit de led strip aan op de controller en steekt de adapter in het stopcontact. Vervolgens koppelt u de controller eenmalig aan de gewenste zone en ook deze is nu klaar voor gebruik.

Wifi LED tuinverlichting

De LED schijnwerpers en LED tuinspots zijn geschikt voor buiten gebruik en sluit u direct aan op het stopcontact. Om ze in gebruik te nemen, koppelt u ze eenmalig aan de gewenste zone.De schijnwerper is uitermate geschikt om grote vlakken te verlichten zoals bijvoorbeeld een muur, wand of grote boom. Met de krachtige tuinspot kunt u gericht elementen in de tuin uitlichten zoals bloemen, struiken, beelden en fonteinen. 

Instellen en bedienen van de verschillende verlichting zones

De kracht van het Mi-light Wifi systeem van LedstripKoning zit in de mogelijkheid om de verlichting geheel naar eigen wens in te delen in verschillende groepen. Deze groepen noemen we zones. Nadat de zones zijn ingedeeld kunt u ze op verschillende manieren bedienen.

4 afzonderlijke zones bedienen
U heeft 4 afzonderlijk bedienbare zones tot uw beschikking. De zones zijn genummerd van 1 t/m 4 en ze hebben allemaal een aan- (I) en een uittoets (O). Aan iedere zone kunt u zoveel verlichting koppelen als u maar wilt: hierin zit geen beperking. Alle verlichting die gekoppeld is aan 1 zone wordt altijd tegelijkertijd bediend.

Meerdere zones tegelijkertijd en synchroon bedienen
Naast de 4 toetsen voor iedere zone is er ook een algemene aan/uit-toets. Als de verlichting hiermee aangezet wordt, bedient u alle zones tegelijkertijd. Wanneer u een kleur instelt dan zal alle verlichting dezelfde kleur aannemen. Als u de verlichting dimt dan zal alle verlichting worden gedimd. 

U kunt een zone uitzetten door op de uit (O) toets te drukken van de betreffende zone. Deze wordt nu niet meer verder bediend met de rest van de zones. Als u nu op de aan-toets (I) drukt van deze zone, dan bedient u vervolgens alleen deze zone. Op deze manier kunt u eenvoudig verschillende zones wel of niet tegelijkertijd bedienen.

Meer dan 4-zones
Als 4 zones niet voldoende zijn, dan kunt u deze uitbreiden door meer bedieningen toe te voegen: een extra Mi-light Wifi module en/of een extra afstandsbediening dus. U voegt zo 4 extra zones toe waardoor het totaal op 8 komt.

U kunt binnen de app kiezen welke Wifi module (ofwel: welke 4-zones) u wilt gaan bedienen. Omdat u de Wifi modules ieder een eigen naam kunt geven werkt dit erg overzichtelijk. U noemt bijvoorbeeld 1 Wifi module ‘Begane grond’ en de andere Wifi module ‘Eerste verdieping’.

Bij bediening via de afstandsbediening werkt u bij 8 zones met 2 afstandsbedieningen. Dit kan dit handig zijn als u bijvoorbeeld 1 afstandsbediening gebruikt voor de begane grond en 1 afstandsbediening voor de eerste verdieping.

Handig om te weten

Geheugenfunctie: laat u niet verrassen
Alle verlichting van het Wifi LED systeem is voorzien van de geheugenfunctie. Dit betekent dat altijd de laatst gebruikte instelling wordt onthouden. Hierdoor is het mogelijk om een lamp uit te schakelen met een gewone schakelaar; de stroom wordt in dat geval van de lamp afgehaald. Bij het aanzetten zal de lamp verdergaan met de laatst gebruikte instellingen. U kunt dus gewoon uw bestaande schakelaars blijven gebruiken, wel zo handig!

Verlichting voor het hele gezin!
Eén Wifi module kan bedient worden door zoveel toestellen als u maar wilt. Iedereen die de Milight App heeft geïnstalleerd en op hetzelfde Wifi netwerk zit als de wifi module, kan de verlichting bedienen. De gratis App is beschikbaar voor zowel Apple (iOS) en Android telefoons en tablets. Hoe u de App download en Installeert, leest u in onze blog 'Milight 3.0 App'.

Ons assortiment Milight producten:

Wifi led lampen en led strips
WIFI LED VERLICHTING
Stel zelf samen
STEL ZELF SAMEN
https://www.ledstripkoning.nl/wifi-led-verlichting/complete-wifi-sets/ _self
COMPLETE WIFI SETS
Wifi afstandsbediening sets
COMPLETE AFSTANDSBEDIENING SETS
+3173-7041101
Ma en Vrij: 9.00 - 18.00 uur
Di t/m do: 9.00 - 22.00 uur
Zaterdag: 9.00 tot 17.00 uur