U bent hier:

Slimme wifi led lampen

Kies een categorie

Deze slimme multicolor Wifi LED lampen, spotjes en led strips bedient u direct via de bijbehorende App voor Apple en Android. Maar als u wilt is het ook mogelijk de lampen te bedienen en te dimmen via de draadloze afstandsbediening. Natuurlijk werken deze wifi lampen samen met de bediening voor de led strips. De afstandsbediening en wifi module zijn dus geschikt voor zowel de lampen als de led strips. U kunt hiermee dus al uw Wifi LED verlichting zoals ledstrips en inbouwspots bedienen. Hierbij kunt u kiezen of u de led strips en led lampjes tegelijkertijd of afzonderlijk van elkaar wilt bedienen, met de app en/of afstandsbediening. Lees alles over de vele mogelijkheden op onze slimme verlichting pagina.

In deze productvideo leggen we de diverse mogelijkheden van de Milight Wifi module aan u uit. De module is geschikt voor alle kleuren Milight verlichting. In deze video wordt de bediening van multicolor RBGW verlichting (ledstrips en lampen) als voorbeeld aangehouden.

Multicolor wifi led lamp - RGBWW

Met de veelzijdige multicolor RGBWW Wifi LED lampen en ledstrips creëert u eenvoudig elke gewenste sfeer vanwege de uitgebreide kleurinstellingen. De verlichting beschikt namelijk over RGB leds waarmee u kleuren kunt maken. Ook beschikt de wifi verlichting over warm witte én koud witte leds. Dit betekent dus dat de gekleurde RGBWW wifi lamp mogelijkheid biedt tot het instellen van zowel sprekende kleuren als sfeervol warm wit en functioneel helder/koud wit.

De tijd van de 'kille blauwe leds' zijn verleden tijd. Deze wifi lampen bevatten leds van de laatste generatie en dat ziet u direct terug in de kleur en tint. Ook zijn de lampen nog efficiënter waardoor de lichtopbrengst (uitgedrukt in Lumen) hoger is, terwijl het verbruikt gelijk is gebleven.

Wifi lampen: bediening van verlichting was nog nooit zo eenvoudig

Bediening van u led verlichting via wifi biedt veel voordelen, zeker voor wie zijn telefoon altijd bij de hand heeft. Opstaan en naar een schakelaar lopen is dan definitief verleden tijd. U bedient de wifi lampen direct via de app op uw smartphone of op de tablet. 

Wifi lampen en Wifi led strips bieden bovendien meer mogelijkheden. Elke lamp is toe te wijzen aan een groep. U kunt vervolgens een enkele groep lampen bedienen, maar ook alle groepen tegelijkertijd. Als u kiest om meerdere groepen tegelijkertijd te bedienen, dan nemen ze ook dezelfde kleur en hetzelfde programma aan. Met 1 druk op de knop zet u alle verlichting aan en stelt u de lampen in op de sfeer die u wenst. 

Is een wifi led lamp ook wat voor mij?

Jazeker! Als de vele genoemde opties u nog niet overtuigd hebben, denk dan ook eens aan de besparing. De Wifi lamp en Wifi led strip is net als andere led verlichting namelijk erg energiezuinig. De wifi lampen zijn zelfs tot 80% zuiniger dan reguliere verlichting. Ook de levensduur van Wifi led verlichting is vele malen langer dan die van alle andere verlichting. Hij gaat zelfs langer mee dan een spaarlamp. De led lamp is daarnaast direct op volle lichtsterke en hoeft niet bij het chemisch afval mocht u hem na vele jaren weg moeten doen. We bieden diverse interessante complete sets, probeer ze gerust uit! Zoekt u eigenlijk een alternatief voor uw Philips Hue lampen en spots? Bekijk dan onze Hue compatible led verlichting.

Kijk voor een nog uitgebreider assortiment met Wifi lampen ook eens op onze specialistische winkel WifilampKoning. Daar bieden we een onder andere ook handige starterspakketten slimme LED verlichting aan.

+3173-7041101
Ma en Vrij: 9.00 - 18.00 uur
Di t/m do: 9.00 - 22.00 uur
Zaterdag: 9.00 tot 17.00 uur