U bent hier:

Slimme LED lampen (wifi)

Kies een categorie

Deze slimme WIFI LED lampen bedient u direct via de APP voor Apple en Android, maar als u wilt ook via de afstandsbediening. Natuurlijk werken deze lampen samen met de bediening voor de led strips. De afstandsbediening en wifi module zijn dus geschikt voor zowel de lampen als de led strips. U bedient zo al uw LED verlichting, naar keuze tegelijkertijd of afzonderlijk van elkaar, met 1 APP en/of afstandsbediening.

Wifi lamp RGBW: kleur en warm wit in één

Met de veelzijdige RGBW Wifi lamp creëert u eenvoudig elke gewenste sfeer vanwege de uitgebreide kleurinstellingen. De lamp beschikt namelijk over RGB leds waarmee u kleuren kunt maken. Ook beschikt de wifi lamp over een warm witte led die dezelfde kleur geeft als de bekende gloeilamp en halogeenlamp. Dit betekent dus dat u zowel sprekende kleuren als sfeervol warm wit heeft in 1 lamp.

De tijd van de 'kille blauwe leds' zijn daadwerkelijk verleden tijd. Deze wifi lampen bevatten leds van de laatste generatie en dat ziet u direct terug in de kleur en tint. Ook zijn ze nog efficiënter waardoor de lichtopbrengst hoger is, terwijl het verbruikt gelijk is gebleven.

Wifi lampen: bediening van verlichting was nog nooit zo eenvoudig

Bediening van u verlichting over wifi heeft veel voordelen, zeker als u uw telefoon altijd bij de hand heeft. Opstaan en naar een schakelaar lopen is dan definitief verleden tijd. U schakelt en bedient de verlichting direct via de app op uw smartphone. Of op de tablet als die toevallig dichterbij ligt.

Wifi lampen bieden ook simpelweg meer mogelijkheden. De lampen zijn toe te wijzen aan groepen. U kunt vervolgens een enkele groep bedienen, maar ook alle groepen tegelijkertijd. Als u kiest om meerdere groepen tegelijkertijd te bedienen, dan nemen ze ook dezelfde kleur aan. Of hetzelfde programma. Met 1 druk op de knop alle verlichting aan en direct instelbaar in iedere gewenste sfeer.

Is een wifi lamp ook wat voor mij?

Jazeker! Als de vele genoemde opties u nog niet overtuigd hebben, denk dan ook eens aan de besparing. De wifi lamp is net zoals andere led lampen namelijk erg energiezuinig. Tot wel 80% zuiniger dan reguliere verlichting. Ook de levensduur is vele malen langer dan alle andere verlichting, ook als een spaarlamp. De lamp is daarnaast direct op volle lichtsterke en hoeft niet bij het chemisch afval mocht u hem na vele jaren weg moeten doen. We bieden diverse interessante complete sets, probeer ze gerust uit!