Onder spiegel

Ledstrip onder spiegel

Vraag klant: Ledstrips achter spiegel

Ik heb een huis gekocht met in de badkamer een spiegelkast met daarachter twee kroonsteentjes waar vroeger ledstrips op aangesloten zaten. Ik wil daar graag weer ledverlichting. Hebben jullie een set inclusief adapter die in de spiegelkast zou passen? Hoeft niet per se dimbaar of op afstand bedienbaar.

Ons advies: Kleine voeding & paralel aansluiten

U kunt beide strips aansluiten op 1 voeding en dan vervolgens de strips parallel aansluiten. De strips zijn aan/uit te zetten zonder afstandbediening. Al onze strips werken op laagspanning. U kunt het stroompunt van de voeding aansluiten op de het stopcontact en deze dan vervolgens weer schakelen met de reguliere schakelaar. U geeft aan dat u een zo klein mogelijke voeding zou willen, dan is misschien de Slime Line voeding een goede optie.

Mocht u toch kiezen voor een afstandsbediening, alle controllers/dimmers zijn voorzien van de geheugenfunctie. Dit betekent dat altijd de laatst gebruikte instelling/stand wordt onthouden. Bij het aanzetten zal de strip verdergaan met de laatst gebruikte stand.


Gebruikte producten bij deze spiegel verlichting:


Meer afbeeldingen van deze badkamer:

Ledstrip onder spiegel
Ledstrip achter spiegel
+3173-7041101
Ma en Vrij: 9.00 - 18.00 uur
Di t/m do: 9.00 - 22.00 uur
Zaterdag: 9.00 tot 17.00 uur