Voordeurtrap

Ledstrip trap buiten

Regelmatig bieden wij telefonisch hulp en advies bij het samenstellen van een bestelling. Deze keer konden wij helpen bij de uitvoering van de verlichting voor bij de voordeurtrap. Aangezien de strips buiten geplaatst worden en dus mogelijk nat kunnen worden door bijvoorbeeld regen, adviseren wij doorgaans te kiezen voor de waterdichte strips (te vinden bij Tuinverlichting). De klant wilde 3 plekken verlichten en had de wens om de strips met 1 adapter te voeden en met 1 (simpele) afstandsbediening te bedienen. Ons advies was dan ook om te kiezen voor een splitterkabel in 3 delen en extra kabel om te kunnen verlengen. Voor de extra veiligheid en een mooie afwerking is gekozen voor een aluminium profiel. De brede modellen zijn geschikt voor de waterdichte strips.

P.s. Voor een totaal van 6 meter ledstrip voor buiten zou een zwaardere adapter nodig zijn. Echter de klant heeft de strips zelf op maat geknipt en weer waterdicht afgesloten met de meegeleverde lijm en eindkapjes, waardoor het totaal van strips onder de 5 meter kwam. Voor die lengte is een 3A-adapter voldoende.

Reactie klant:

Graag wil ik u nog mijn complimenten overbrengen voor de fantastische service en informatie welke ik van jullie heb ontvangen. Ook ben ik zeer te spreken over de ontvangen producten en het resultaat is werkelijk prachtig.Meer afbeeldingen van deze trapverlichting:

Inspiratie trap -1-
Inspiratie trap -2-
Inspiratie trap -3-
+3173-7041101
Ma en Vrij: 9.00 - 18.00 uur
Di t/m do: 9.00 - 22.00 uur
Zaterdag: 9.00 tot 17.00 uur