Ledstrips achter de TV

Sinds de introductie van onze unieke, kant-en-klare led strips achter de TV sets, zijn deze zowat gemeengoed geworden in de woon- en slaapkamers. Misschien is dat wel de reden dat we er maar weinig foto's van hebben.

Daarom willen we u onderstaande, mooi gemaakte TV meubel verlichting zeker niet onthouden. Het zorgt namelijk voor een erg mooi effect en heeft een moderne uitstraling. Daarnaast is het ook nog eens prettig voor de ogen als er verlichting achter de TV is. Heeft u ook deze TV (meubel) verlichting gerealiseerd? Stuur dan snel uw foto's naar ons toe en krijg ook een plekje op onze fotopagina. Ons mailadres staat hier op de website.

Maar neem eerst nog even een kijkje bij onderstaande projecten.

Ledstrips achter TV
TV verlichting met multicolor strips
Ledstrips achter TV - RGB
RGB
Ledstrips achter TV - RGBW
RGBW
Kleur ledstrips achter TV
Multicolor
TV led strips
Gekleurd

Led strips voor achter de TV kopen: waar moet ik op letten?

Met de komst van onze complete TV led strip sets is de aankoop hiervan eenvoudig. Omdat er veel informatie beschikbaar is, lichten we daar graag een tweetal zaken uit.

TV led strips in de juiste maat

De sets zijn praktisch ingedeeld naar TV grootte. De lengte van de led strips staan er ook altijd bij vermeld. Meet de TV goed op en kijk of de led strips daadwerkelijk gaan passen. Wellicht kunnen de ledstrips op bepaalde plaatsen niet geplakt worden waardoor een andere maat beter geschikt is.

De juiste plaatsing zorgt voor het beste effect

Plak de led strips zo, dat er een zo egaal mogelijk gloed rondom de TV verschijnt. Dit wordt bereikt door alle led strips even ver vanaf de zijkant te plakken. Wanneer u dit ook in hoeken toepast, heeft u altijd het mooiste resultaat!

Kies hier uw TV led strip set.

+3173-7041101
Ma en Vrij: 9.00 - 18.00 uur
Di t/m do: 9.00 - 22.00 uur
Zaterdag: 9.00 tot 17.00 uur