LED strip Inspiratie & Toepassingen

Door klanten, voor klanten

Alle foto's die op deze pagina's staan, zijn gemaakt door klanten van LedstripKoning. Het spreekt voor zich dat wij hier bijzonder trots op zijn! Niets is mooier dan het zien van deze prachtige resultaten, gemaakt met producten die wij hebben mogen leveren. 

Meedenken met uw verlichtingsplan

Met verschillende klanten hebben we actief meegedacht hoe tot het beste resultaat te komen. De combinatie van op de eerste plaats het juiste idee, gecombineerd met de juiste producten én uitvoering, zorgen voor deze unieke verzameling van prachtige led strip projecten. Op deze plek willen we hierbij nogmaals onze klanten hartelijk bedanken voor het insturen van de foto's! Hiermee worden vele andere klanten weer geïnspireerd. 

Uw led verlichting project delen?

Maar natuurlijk staan wij nu niet stil! Heeft u ook een mooi ledstrip project gerealiseerd met onze producten? Stuur dan uw foto's naar fotoactie@ledkoning.nl en wie weet heeft u binnenkort ook een eigen plek op onze site! Onder onze leukste inzenders verloten we ook € 75,- shoptegoed. Geldig in al onze shops! Meer over deze actie »

Team LedstripKoning